torstai 1. lokakuuta 2015

Testissä Ambronite - hifistelijän pussikeitto

Sain blogin kautta testiin Ambronitea muutaman pussin. Tämä kyseinen lafka on kiehtonut siitä lähtien kun viime vuonna heidän tuotteitaan tuntui yhtäkkiä olevan kaikkialla lehdistössä kotimaassa ja kansainvälisestikin. Lyhykäisyydessään pussi sisältää jauhetta, joka sekoitetaan veteen. Lopputulos on juotava, täydellisen ravintokoostumuksen omaava ateria à 500 kcal.


Pari kaveria on ainetta kokeillut ja sanoivat että nostavat hattua jos kumoan kokonaisen pussillisen kerralla kitusiini. No toki otan haasteen vastaan ja nappaan ajanpuutteessa ambronitet purkiin ja suuntaan salille. Salin pukkarissa sitten "ruokailun" kimppuun ja vettä shakeriin. Tavara näyttää liejulta... ja vähän maistuukin siltä. Kolmasosa jää purkkiin, koska nieleskelyyn menisi liian pitkään ja treenaamaan on ehdittävä.


Plussaa siitä, että ravintoa tuli elimistöön ja jostain kummasta syystä myös elimistö älysi saaneensa ruokaa. Yleensä jos vedellään jotain nestemäistä kaloripitoista se saattaa vain kiihdyttää nälkää, mutta tämä kyllä täytti. Treeni sujui myös juuri "syöneenä" ihan ilman mitään oksennusoloja. Äärimmäisen hyvä. Yleensä tuollaisella syömisen ajoituksella kärsii vähintään vatsavaivoista ellei suoraan tosiaan pahoinvoi ja jää treenitehot pienemmiksi.


Koska tuo liejuinen tai talkkunainen makuelämys ei ollut ihan huikaiseva juttu koitin seuraavalla kerralla napata juoman mukaan töihin aamiaiseksi. Nakkasin joukkoon puhdistamon smoothie mixiä, jossa on marjainen maku. Maku parani heti monta pykälää, vaikkei edelleenkään hivellyt makuhermoja. Toisaalta 500 kcal oli tosi paljon aamiaiseksi, nälkä odotutti itseään pidemmälle kuin yleensä.

Palataan näihin testeihin vielä jatkossa, mutta nyt kysynkin jos joku lukijoista olisi tätä jo testannut. Minkä kanssa te nautitte Ambronitenne vai ihan vaan raakana?

2 kommenttia:

  1. 1-2 desiä lemppari mehukeittoa joukkoon korvaamaan osa nesteestä niin mausta tulee hyvä. Parin aterian jälkeen makuun myös tottuu ja teelusikallinen hunajaa makeuttamaan toimii hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mehukeiton pistän testiin seuraavaksi. Pitää vaan ostaa jotain versiota. Vois toisaalta testata myös tuon kauramaidon kanssa missä on mangoa ja appelsiinia makuina. Se on kaiken muunkin kanssa hyvää herkkua :)

      Poista