sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Mistä EI tule hyvä olo?

Todistin itselleni tänään miten ei löydy hyvinvoitia taikka hyvää oloa. Muuten terveellisesti syövänä ihmisenä on tuollainen extempore reissu hampurilaiselle aika killeri. Tilasin epähuomiossa kerroshampurilaisen jossa oli 2x220g jauhelihapihvi, majoneesit ja kaikki. Kyseessä oli hetkellinen lukihäiriö (tai mielenhäiriö), ja yllätys oli aika valtaisa kun purilainen saapui pöytään.
Kyllä, siinä on veitsi pystyssä, jotta komeus
pysyy kasassa...

Olin lukenut tekstistä että yksi pihvi ja bbq-soosi. En odottanut kerroshampurilaista vaan tavallista. Ja siis sanottakoot että tuossa on normaalia "leveämmät" sämpylät kaiken muun lisäksi. Oli aivan pakko ottaa tästä kuva ennen koskemista. Ei luoja oikeasti tuota kokoa. Eihän ihmiseen VOI mahtua noin paljoa höttöä kerralla!?!?!
Hampurilainen tuhoamisyrityksen jälkeen...

No syömisen jälkeen oli lautasella edelleen kasa ranskalaisia ja reilusti yli puolet purilaisesta. Äitini auttoi avuliaasti nappaamalla palan pihviä, mutta eipä se tässä "jälkeen"-kuvassa ihan vielä näy...

Illalla oli vielä luvassa kyläilyä veljen perheen luona munkkikahvien siivittämänä. Voi kuulkaa tätä pallomahaisuuden määrää! En suosittele, kenellekään.

ps. Seura oli silti mahtavaa, vierailulla oli Ruotsissa asustava tätini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti