torstai 8. tammikuuta 2015

Suomen löysin räppäri treenien vauhdittajana?

"Otetaan ryyppy, huikka.
Juodaan kaljaa ja viinaa, eikä huolet ne piinaa.
Otetaan ryyppy, huikka.
Kukaan ei mee nukkumaan, aamuun asti juodaan vaan
"

Miltä tuntuisi tehdä vatsarutistusta tai kyykätä noiden sanojen tahtiin? Tammikuun vikana päivänä pääsee Tampereella testaamaan asiaa NRJ Workout tapahtuman valloittaessa Pyynikin palloiluhallin.

"Viheltelen" voisi olla toinen esitettävä viisu? Säkeistö ja kertsistä näytettä seuraavassa. Punnertamista vai sivuristiin askelta luvassa? Ken tietää.

"Nyt kyl harmittaa, fiilis on karmivaa.
Tarvitaan burana, kun päähän koskee.
Eilen klubilla taidettiin juhlia.
Shampanja kupli, oli ilta kostee.
Kun sä kyselet ja multa utelet,
et mitä mieles, mä en pysty vastaa.
Tämä elämä se on mun tehtävä.
Mä tahdon kanssasi vain viettää nastaa.

Illalla iloinen, aamulla itkettää,
mut ei sillä väliä oikeestaan ollenkaan oo.
Mä viheltelen vaan.
Illalla iloinen, aamulla itkettää,
mut ei sillä väliä oikeestaan ollenkaan oo.
Mä viheltelen vaan."


FitnesSTIG nimellä kulkeva konsertin ja treenin yhdistelmä herätti minussa hilpeyttä heti ensimmäisestä sekunnista lähtien. Miten hyvinkin löysän habituksen omaava R'n'B artisti voisi ikinä saada minusta tehoja irti treenin muodossa???? Vaan testattavahan tuo on ehdottomasti! Ei auta muu. Ja kun tapahtuma vihdoin saapuu Suomen parhaaseen kaupunkiin, eli Tampereelle ovat kaikki tekosyyt poissa.


Turussa Rähinä-treeni menossa
Ja voihan se olla, että lavalla rauhassa hiihtelevä artisti on juuri sitä mitä treeniini tarvitsen? Kaikki meistä varmasti voivat sielunsa silmin nähdä Stigin päässä kasarilta tutun hikinauhan? Jo ajatus yksinään kutkuttaa meikäläisen hyvinvointihermoa positiivisesti. Ei liikunnan tarvitse olla aina niin suorituskeskeistä ja tosissaan olevaa meinikiä. Siksi tapahtumat ovat ihan parhaita juttuja. Pääsee irrottelemaan, kokeilemaan jotain täysin uutta ja tapaa sadoittain samanhenkistä porukkaa. Ei tavallinen päivä kuntosalilla ja vaan jotain ihan muuta.

Haluaisitko tulla kanssani testaamaan FitnesSTIGin voiman? Tai haluatko olla silmäni ja korvani Turun tapahtumassa 28.2. jossa Jontte Valosaari hoitaa yleisön treenien liekittämisestä? Siihen on nyt mahdollisuus, koska sain luvan arpoa kaksi lippua teidän lukijoiden kesken. Saat itse päättää kumpaan tapahtumaan mieluummin osallistut.

Fiiliksi Helsingistä
Osallistuaksesi pyydän sinulta kommenttia tämän postauksen kommenttilootaan tai suoraan sähköpostiin meikäläiselle osoitteeseen taina@moveme.fi. Kerro kommentissasi mitä yllättävää odotat FitnesSTIG treeniltä tai Jontte Valosaaren habalta Turussa. Muista jättää toimiva yhteystieto kommentin yhteyteen että saan sinuun voiton osuessa yhteyden. Aikaa osallistua on tiistain 20.1. loppuun saakka. Valitsen voittajat keskiviikkona ja ilmoitan heille henkilökohtaisesti.

ps. Halutessasi fiilistellä edellisten vuosien tapahtumia voit lukea meikäläisen juttuja kootusti täältä

Kaikki kuvat on lainassa NRJ Workoutin webbisivuilta: http://workout.fi/

8 kommenttia:

 1. Odotan et yllätysesiintyjä hyppää lavalle fiittaamaan stigiä! Sen kokisin mielelläni Tampereella! ;)
  tiinasvensk@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Odotan, että Stig vetää kovempaa, kuin Rähinän jengi viime keväänä.. Isot on saappaat ja ei tuu onnistuun !!! Tais voitto mennä sivu suun tällä kommentilla, mutta oon ainaskin rehellinen ;)

  VastaaPoista
 3. Niin, ajatuksena täysin absurdi, joten koettavahan se on! Eli vahvasti mukana Tampereelle tarkastaan miten konsepti toimii, punnerretaanko näkemättä Stigiä vai jortsuillaanko ja vietetäänkö nastaa :D

  VastaaPoista
 4. Tiina: Hmm.. ehdotuksia hyvästä fiittaajasta? Mielenkiintoinen ajatus :)
  Anu: Rehellisyys maan perii eikä vaikuta arvontaan mitenkään. Takaan riippumattomuuteni.
  Katja: No sepä! Katsotaan miten treenit on tällä kertaa rakennettu. Kivikasvoista punnertamista vai innoissaan hyppimistä?

  VastaaPoista
 5. Olispa nastaa päästä paikalle. Varmasti huisi fiilis tai sitten ei ;) En oo koskaan tommoses ollukaan joten tulispahan taas uusia kokemuksia :)
  riina.leppakangas@suomi24.fi

  VastaaPoista
 6. Moi! Äitin kanssa lähettäis Tampereella kokeilemaan FitnessSTIGiä ja grittiä varmasti ainakin! :) Odotan Stigiltä erityisesti Viheltelen-biisin esitystä ja siihen sovitettua treeniä, sen verran tanssijalkaa baarissa liikuttanut biisi kyseessä!
  jennakatariina1995@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Odotan kuinka Stigiltä saa huiman tsempin ja reipasta meininkiä! roosa.laurikainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Tämä Stig-treeni on testattava - irtooko hiki vai nauru?

  VastaaPoista