tiistai 23. lokakuuta 2012

Food detective alennuksella!

Ajattelin muistutella blogin ja Food detectiven tarjoamasta edusta ruokayliherkkyystestistä. Saat -15% kaikista verkkokaupan tuotteista lokakuun loppuun asti.


Voit olla yliherkkä esim. jos sinua väsyttää usein vaikka nukkuisit riittävästi, sinulla on toistuvia päänsärkyjä tai kun olet syönyt koet silminnähtävää turvotusta. Yksi tehokas merkki on se, että voit huomattavasti paremmin kun olet lomalla jossain kaukomaassa ja ruokavaliosi poikkeaa normaalista. Voit katsoa lisää vinkkejä täältä.

Minähän tein omani, muutin ruokavaliota ja olen lisännyt huomattavasti omaa hyvinvointiani. Lähdin korjaamaan epämääräistä vatsan oirehtimista ja sain kaupanpäälle elinvoimaisemman Tainan. Päivisin pysyn hereillä ihan erilailla kuin ennen. Aiemmin en edes huomannut olevani väsynyt.

Paketti sisältää kaiken tarvitsemasi ja seikkaperäiset ohjeet
Kohta tulee itselleni se hetki, että voin testata itseni uudelleen välttämisdieetin jälkeen. Osa yliherkkyyksistä on voinut helpottaa tai jopa hävitä kokonaan. Odotan innolla kauran ja maidon palauttamista ruokavaliooni. Jotenkin kananmunaa ei ole ollut ikävä vaikka sen välttäminen on osoittautunut yllättävän haasteelliseksi. Tuota käytetään ihan uskomattomissa paikoissa, esim. osassa kasvisliemikuutioita on kananmunaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti