keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Joulun hyvät teot - osa1

Monissa blogeissa ja yritysten FB-sivuilla on joulun alla näkynyt erilaisia hyväntekeväisyyskampanjoita. Ajattelin ottaa osaa yhteiseen hyvään omalla tavallani ja tulen julkaisemaan sarjan kirjoituksia omista hyvistä teoistani. Ehkä Joulupukki lukee sitten täältä blogista näitä juttuja ja lisää suoraan lahjavuoren korkeutta ;)

Ole Joulupukkina Seniorille -joulukukkakampanja on yksityisen yrityksen useampana vuonna järjestämä hyväntekeväisyysteko. Sen avulla yksityiset ihmiset, minä ja sinä, voimme ostaa joulukukan lahjaksi tuntemattomalle vanhukselle. Homma toimii niin, että minä ostan kukan ja kirjoittelen vastaanottajalle oman tervehdykseni korttiin jossa on vastaanottajan etunimi ja ikä. Kukat toimitetaan kortteineen päivineen esimerkiksi palvelutaloissa asuville senioreille kootusti 19.12. Kukan saa valita vapaasti, oman mieltymyksen tai vaikkapa maksukyvyn mukaan.

Raijalle kukkia tulossa, henkilökohtainen viesti jääkööt salaisuudeksi :)
Kävin ostamassa oman lahjukseni Sokokselta, ja sain valkata muutamasta jäljellä olevasta kortista omani. Tänä vuonna kampanja on ollut menestys, ja Sokos on joutunut pyytämään lisääkin kortteja. Nyt meneillään olivat neljä viimeistä korttia ja lisää ei ilmeisesti ollut tulossa. Jos siis aiot tehdä kuten minä, täytyy kiirehtiä. Ihanaa tietää, että kaikki kampanjaan osallistuvat vanhukset ovat kukkia saamassa!

Myyjän kanssa sitten mietittiin mikä olisi kiva ja ehkä myös perinteisempi kukka. Päädyin joulutähteen, koska se ei tuoksu millekään (itse en kestä vahvoja hajuja, ehkä ei lahjan saajakaan?) ja on selkeästi joulun kukkanen. Värivalinta oli punainen ja ostin version joka oli valmiiksi istutettu astiaan. Sovittiin, että jätän varsinaisen kukan valinnan myyjättären tehtäväksi, niin lahjan saaja saa mahdollisimman tuoreen kukan 19.12. omakseen.

Tuli hyvä mieli, oli kiva osallistua ja konkurssiin ei tällä tavalla menty. Voitte tarkastaa kampajan tiedot ja mukana olevat liikkeet (Helsinki, Vantaa, Espoo, Tampereen seutu edustettuina) täältä: http://www.homeinstead.fi/uutisia/2013/lehdistötiedotteet/joulukukkalahjoitukset-ilahduttavat-yksinäisiä-vanhuksia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti