tiistai 31. joulukuuta 2013

Shoppailuetu blogin lukijoille Tampereella

Se on semmonen juttu että joskus tulee aika pistää vanha ulos ja ottaa uusi tilalle. Minulle se aika koitti tänään, kun vierain Gazozin kaupassa Tampereen kauppa-aukiolla. Säkillinen uusia treenikuteita ja lisäravinteita lähti kotia kohden. Kotiin päästyäni kaksi useammasta saumasta rispaantunutta ja reilusti yli kymmenen vuotta taistellutta sinistä hupparia lähti roskista kohden. Näistä ei olisi ollut kenellekään iloa edes lumppuina, koska vaatteiden kuitu imee hien hajun pesuista huolimatta ajan myötä.

Tältä seinältä valitsin kahdet housut, yhden paidan ja yhden hupparin
Samalla juteltiin kaupassa tuosta verkkokauppaedusta, jolla te armaat lukijat saatte verkkokaupasta -15% alennuksen. Noh, kaikkihan me tiedetään että verkkokaupasta tilaaminen on helppoa ja mukavaa sekä aikariippumatonta. Vaan silti on ihan eri meininki kun voi sovittaa, kuunnella asiantuntijan neuvoja ja fiilistellä hetken aitojen tuotteiden äärellä. Ja kas, nyt te saatte edun myös Tampereen myymälästä!!! Koodisanalla "MoveMe" irtoaa normaalihintaisista tuotteista -15%.

Yksi uusi tuttavuus purnukan muodossa lähti myös mukaan
Myymälä on auki arkisin klo:10-18 ja lauantaisinkin klo:10-15. Myymälä on avara, mukava ja sieltä löytyy täysin uutta Gazozin mallistoa koossa kuin koossa. Suosittelen lämpimästi tarkastamaan paikanpäällä miltä uuden malliston vaatteet vaikuttavat. Lisäravinteiden arsenaali ei kalpene, ja asiantuntemusta löytyy oikean purnukan valintaan. Kirjoittelen omasta valinnastani myöhemmin lisää.

Miesten puoli on näyttävä sekin, mutta kotiin ei tullut tuomisia täältä :)
Jos taas tuntuu siltä, että juuri nyt rahavarannot eivät anna periksi on tarjolla kisa. Käy tykkäämässä Gazozin nettisivuilla/Facebookissa ja osallistut tuotepaketin arvontaan. Näitä on ollut enemmänkin tässä uuden malliston lanseerauksen yhteydessä joten vaikka tämä ei osuisi, jää seurailemaan heidän feediään jatkokisojen toivossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti