tiistai 13. toukokuuta 2014

Äitien päivää Barcelonasta käsin

Eilen sain vihdoin väkerrettyä korvapuusteja paikallisista aineista. Äitin lemppareita ovat nuo. Ne tehtiin eilen siksi, että tänään aamusta startattiin kohden Espanjaa. Matkalle osui Dalin museo, jossa käytiin suut ammollaan vahtaamassa mitä mies oli saanut aikaiseksi. Museo on hänen itsensä suunnittelema ja on siis kokonaisuudessaankin taideteos. Kuvia otti pääosin mies, joten niitä ei nyt tähän saada.


Aamulla valmistauduin pitkään automatkaan hölkkäämällä vielä yhden lenkin Cessenonin maisemissa. Hain aamiaiselle leipää ja keitin teetä. Loput aamiaisesta kokkaili kuitenkin lopulta äitee. Nooh... Äiti tykkää laittaa. Lahjoin äitiä uniikeilla koruilla, jotka olen tilannut Marika Leedilta joskus ajat sitten. Taisivat olla mieleiset, jäivät heti käyttöön. 


Moikkasin kissoja, jotka kulmilla pyörivät kun kerran tulivat moikkaamaan ovelle asti. Pakkasin loput tavarat laukkuun ja laukun autoon. Matkalla yritettiin syödä parissakin ravintolassa, mutta ensimmäinen oli surkea ja toiseen jonotimme 20+ minsaa tuloksetta. Tuohon jälkimmäiseen täytynee joskus koittaa varauksen kera, jotta selviää huiman suosion salaisuus keskellä ei mitään. 

Huomenna vuorossa sight seeing harjoituksia. Tänään ehdittiin iltasella vahdata vesiurut näytös. Lisäksi kuikuiltiin maisemia ostarin yläkerroksista. Vanhaan härkätaisteluareenaan on rakennettu ostari ja sen korkein kerros on varattu maisemia ihaileville turisteille ja ravintoloille. Aika hieno paikka.

edit 13.5: kuvien kokoa muuteltu sopimaan paremmin sivulle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti