lauantai 24. toukokuuta 2014

Yhteistyökumppani Pikku Paratiisi!

Kävin tänään virittelemässä yhteistyökuvioita smoothie baarin pitäjän kanssa. Hallituskatu ysissä sijaitseva Pikku Paratiisi löytyy Kauppahallia vastapäätä ja tarjoilee makoisien smoothieiden lisäksi raakasuklaata ja kakkuja sekä todella maittavaa kahvia.

Vehnänorasshotti. Vehnänoras on muuten vuoden 2014 rohdoskasvi!
Tutustuin tuotteisiin ja juonittiin syksymmälle yhteistyökuvioita. Kurssia saattaisi olla luvassa. Miltä kuulostaisi sinun ruokavaliostasi annettu kehittävä palaute ja päälle smoothieiden valmistusoppia?

Yhteistyön kunniaksi teillä rakkaat lukijat on mahdollisuus käydä tutustumassa Pikku Paratiisin tarjontaan. Maittavan tarjouksen saatte kun kassalla lausutte taikasanan "MoveMe". Tarjouksella saatte smoothien tilatessanne kaupanpäälle raakasuklaata. Tarjous on voimassa toistaiseksi, joten hophop!

Tässä valmistuu kahvi, josta jokainen tehdään käsipelillä. Suodatin on pohjalla, nyt mitataan kahvi.
Lisätään vesi purujen päälle.
Sekoitetaan hieman puruja, jotta kuuma vesi pääsee vaikuttamaan
Painetaan männällä alas ja luodaan sopiva paine kahvin suodattumiseen
Minä maistelin vehnänorasshotin, ihanaa kahvia kupposen ja I love Tampere raakasuklaata. Näistä yllättäen suosikkini taisi olla tuo vehnänoras. Raikas ja keveä tunne suussa, jopa hieman sitruunainen makuvivahde. Lämmittävä ja kihelmöivä tunnen hetkeä myöhemmin kropassa. Hetkeksi flunssan jäänteiden katoaminen (nämä kyllä Bodycombat ja Bodypump ohjelmakoulutuksissa palasivat...).

Näyttää hyvälle. Sisältää mansikkaa, kaakao nibsejä ja toki raakakaakaota. Parasta on nimi "I love Tampere"
ps. Muistakaa pyytää mukaan myös smoothieiden sarjakortti. Leimoja keräämällä saatte ilmaisen smoothien matkaan hyvinkin pian. Lisäksi sarjakorttia vilauttamalla tarjoan omista ohjauspaketeistani -15% edun kesän aikana. Tarjous koskee siis ohjauspaketteja (min. 4 ohjauskertaa), ei yksittäisiä ohjauksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti