keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Kirja julkaistu!

Minusta on tullut kirjailija ja esikoinen on nähnyt päivänvalon. Kirjaprojektista olen kirjoitellut aiemminkin, mutta nyt minulla on vihdoin tarjota teille julkaistu kirja ja kuvia virallisista julkkareista!
Tarjoiluita ja kalvosulkeisia
Kirjan pihvi on tavoitteiden asettelu niin että ne onnistuvat varmasti. Olen kehitellyt asiakkaiden kanssa taatusti toimivan menetelmän, joka huomioi arjen tavoitteiden taustalla. Asettamalla tavoitteet oikein et joudu luopumaan mistään tärkeästä ja asettamasi tavoitteet toteutuvat pysyvästi. Kun tämän tekee kunnolla ei tarvita tahdonvoimaa, ponnistelua ja yli-inhimillistä asennetta jotta muutoksia saadaan aikaiseksi. Tarvitaan selkeät tavoiteet, mietitty aikataulu ja mitattavissa olevat tulokset.

Jatko-osat kirjasarjaan tulevat tarjoamaan työkaluja matkan varrelle liikunnallisten ja ruokavaliollisten tavoitteiden saavuttamiseen. Aion kirjoittaa ruokavaliokirjan, kahvakuulakirjan ja lisäksi kuntosali- ja kotiharjoitteluoppaan. Nämä tulevat olemaan laadukkaasti tuotettuja sekä laajalla videomateriaalilla kuorrutettuja "interaktiivisia" kirjoja.
Lahjuskasa, kiitos ihanat! <3
Julkkareissa syötiin Pikku Paratiisin huikaisevan hyvää After Eight kakkua, kilisteltiin kuohuvaa ja oli siellä yllätysohjelmana bändikin. Sain sylin täydeltä onnitteluja sekä ihania kukkia! Kiitos kaikille niistä. Ilman minuun aina uskonutta lähipiiriä mitään näin hienoa ei olisi saatu aikaiseksi.

Uskon että jokainen meistä hyötyisi kirjan anneista ei vain oman fyysisen hyvinvointinsa vaan myös henkisen mielenrauhan kannalta. Lanseerausviikon tarjouksena kirja on vielä kuutisen päivää hillittömässä tarjouksessa ja kaupanpäällisiksi saa kaikkea hienoa.

  • Kirjan tavallinen hinta 35€, nyt vain 22€
  • 20 nopeimmalle (näitä ihan muutama enää jäljellä!) valmennus tavoitteisiin henkilökohtaisesti minun kanssani valitsemanasi ajankohtana ilmaiseksi. Normaalisti yksittäisen valmennuksen hinta on noin 50€
  • 50 nopeimmalle alennus mistä tahansa seuraavasta menetelmäoppaasta -50%
  • Mysteerietu, jonka saat käyttöösi marraskuun aikana. Mysteerietu selviää kun ostat kirjan, mutta sen arvon voin jo paljastaa: n.70€
Lanseeraustarjoukset päättyvät maanantaina 29.9. klo:23.59. Lanseerausviikko kestää siis 8 päivää. Jos mielit saada kirjan hyvällä hinnalla ja edut osta tämän nappulan avulla välittömästi.

Jos tahdot tietää tarkemmin kirjasta voit siirtyä lukemaan tarkemmin tietoja tästä

ps. Luottokorttimaksujen eteen teen töitä koko ajan ja kohta saamme ensimmäiset kommentit kirjan lukijoilta näkyviin sivuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti