sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Omia tavoitteita

Nyt kun esikoinen on onnistuneesti ulkona alkaa vapautua kaistaa taas kirjoitella tänne tasaiseen tahtiin. Ajattelin aloittaa kirjan hengessä. Omat tavoitteet listalle, kuormat selville, aikataulutus ja rokrok!

Kävin Ideaparkin apteekin järjestämässä kehonkoostumusmittauksessa viikonloppuna. Vaikka tulos ei ollut aivan niin lohduton kuin olisin voinut kuvitella se oli kuitenkin selkeästi sellainen että tilanteelle on tehtävä jotain. Rasvaa on kertynyt kehon alaosiin liikaa verrattuna terveeseen määrään.

Asetan itselleni tavoitteeksi seuraavat asiat, jotka osin ovat tavoitteen sijasta osa ratkaisua:

Kuntosalilla käynti 2-3x viikossa koko kropan ohjelma.

  • Aluksi tämä on taatusti haasteellista, koska olen keskittynyt niin pitkään vain omiin ohjauksiin ja kuntosali on jäänyt jalkoihin. Siksi riittää alkuun että tavoitteesta täytyyy 2x viikossa.

Tasainen syöminen, suunnitellut ateriat.

  • Jotenkin on viimeaikoina tullut syötyä milloin mitäkin. Tämä on johtanut hurjaan hävikkiin ja täysin epämääräiseen syömiseen useinkin viikon aikana. Jokainen ateria tulee sisältämään tästä eteenpäin salaatin tai kasviksia syötiin se sitten ulkona tai kotona. 
  • Lisäksi otan käyttöön uudestaan kauppalistat ja rajoitan kauppareissut yhteen tai kahteen viikossa. Alkuun pakotettu suunnitelmallisuus muuttunee parissa kuukaudessa rutiiniksi ja tämä uusi hyvä tapa on opittu.

Näiden lopputuloksena toivon laihtuvani muutaman ylimääräisen kilon.

  • Tarkemmin sanottuna tahdon laihtua 5kg vuoden loppuun mennessä syömällä oikein ja tekemällä lihaskuntoharjoittelua. 5kg laihtuminen kohdennetaan rasvakudokseen ja tätä tavoitetta tavoitellaan koko osaamisarsenaalillani.

Millaisista asioista sinä haaveilet? Liittyvätkö ne perheeseen, kropan muokkaamiseen vai uuden taidon opetteluun? 

ps. Sekä pankki- että luottokorttimaksut ovat mahdollisia jos haluat ostaa kirjani Tavoitteet ja motivaatio. Klikkaa tästä myyntisivulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti