tiistai 27. maaliskuuta 2012

Kevät on täällä!

Blogi viettää hiljaiseloa, kun minä laukkaan ympäri maita ja mantuja töiden perässä. Pahoittelut tästä! Koitan korjata tilannetta pikkuhiljaa, mutta nyt asiakkaani ovat tarvinneet minua ja päivätöissä on ollut vastaavasti iso hoppu.

Viimeviikolla aloitin itse aamulenkkikauden ja nautin aivan täysillä auringosta, kirpeästä kevätkelistä, likomäristä punteista ja osin jäisen tien luomasta jännityksestä vatsanpohjassa. Päivä sujuu tuhatkertaisesti paremmin kun aloitan sen aamulla rauhallisesti kävellen tai hölkäten puolisen tuntia. Vaikka uskoisit ettei sinusta ole moiseen, pyydän kokeilemaan. Voit yllättyä iloisesti!

Kuva lainattu Turun sanomien juoksujutusta, jonka löydät täältä.
Toinen varma kevään merkki hölkkäsi minua vastaan tänään töistä palatessa. Viimeisen valoisan tunnin hyödyntäjiä tuli vastaan pareittain ja yksittäin vähintään 16 kpl. Kaikki hyvissä juoksutrikoissa, hanskat kädessä ja hyvässä ryhdissä sekä tärkeimpänä leveä hymy kasvoillaan. Juoksukausi on selkeästi siis startattu ja ihmiset ovat hyvissä voimissa nauttimassa ulkoilusta.

Kuva lainassa hienosta juoksijan blogista jota luen itse
Jos tuntuu että oma tekniikka on hieman ruosteessa talven jäljiltä otahan yhteyttä ja katsotaan tekniikka kuntoon. Päkiä/ paljasjalkajuoksun saloihin voidaan myös koittaa vihkiä sinut. Ja hei, mikä voisi olla hauskempaa kuin ilmoittautua isommalla porukalla johonkin hyvään juoksutapahtumaan ja sitten tarkastuttaa porukassa tekniikka kuntoon yhteisissä treeneissä? Moni keksii montakin hauskempaa ideaa, jotka alkavat s:llä (niinkuin suklaa ja sangria), mutta hauska idea tuo ainakin on :) Niin hauska että minä toteutin sen itsekin jo omassa ystäväpiirissä ja minut tapaa likkojen lenkillä 19.5 lauantaina.

Lisätiedot likkojen lenkeistä täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti