sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Functional trainer - lähijakso 3 ja work in

Tiedättekö kun sanotaan että on harjoitus, eli workout? Miksei siis voisi olla myös work in? Satuhahmo Rölli järkeili aikoinaan vastaavalla tavalla löytäessään metsästä tulitikkuja. Täytyy olla myös menitikkuja. "Niin sen täytyy olla".

Tänään Functional Trainer kurssin kolmannen lähijakson toisena päivänä startattiin aamu puolen tunnin reippaalla kävelylenkillä meren rannassa ja tätä seuranneella rauhallisella hengitysharjoitteella.

Aamulenkkiläiset (c) Ari Langinkoski
Tai chi tyyppisessä harjoituksessa hengitettiin sisään ja ulos ja samalla rauhallisesti liikuttiin. Työnnettiin käsiä eteenpäin uloshengityksellä ja kerättiin takaisin rintaa kohden sisäänpäin hengittäessä. Seuraavalla uloshengityksellä kyykistyttiin ja työnnettiin käsillä alas samalla selkää pyöristäen. Sisäänhengityksellä haettiin taas asento takaisin ylös ja kädet rintakehän korkeudelle.

Tai chi henkistä hengittelyä
Aikamme siinä hengiteltyämme tuli uskomattoman avoin, rauhallinen ja herännyt olo. Oppiminen sujui lounaaseen asti helpommin kuin aiemmin ja ajatukset olivat yllättävän kirkkaat. Tarkoituksena oli kerätä energiaa itseensä, eikä luovuttaa sitä ulospäin. Tästä nimitys work in perinteisen workoutin sijaan. Tykkäsin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti