maanantai 12. marraskuuta 2012

Suutarin lapsilla ei ole kenkiä...

Mies on kinunnut niska-hartia ohjelmaa iäisyyden. Äidille piti katsoa välipalavaihtoehtoja jo viime syksynä ja harjoitella hommaa yhdessä. Omat reenit ovat hakeneet muotoaan vähintään puoli vuotta ja seilanneet ties missä suossa koko sen ajan... Aina välillä ajattelen että nyt laitan itselleni sen liikuntakalenterin kuntoon ja liimaan sen jääkaapin oveen ja alan noudattaa sitä. Kaiholla päädyn katselemaan ystäväni Hannan viikkosuunnitelmia hänen blogissaan. PUUH!

Näin paljon osaamista, ihan hirmu vähän aikaa!
Mutta niinhän sitä sanotaan että suutarin lapsilla ei ole kenkiä. Ja tässä tapauksessa Personal Trainerin lähimmät henkilöt eivät pääse ammattitaidosta nauttimaan. Eipä toisaalta pääse PT itsekään. Lähinnä ehkä liikunnallinen luonne takaa sen, ettei isompaa vahinkoa omalle kunnolle ja jaksamiselle ole koitunut.

Jos jotain on reenattu, niin pääosin kahvakuulaa ja tanssia. Tässä rakkaat kuulat matkustavat autossa
Ajattelin noudattaa omia ohjeitani, ja tehdä saamattomuudestani julkista. Lupaan tehdä itselleni liikuntakalenterin, uuden saliohjelman ja julkaista molemmat teidänkin iloksenne. Ja jos oikein hienosti sattuu, niin eiköhän miehen niska-hartia ohjelma ja äidin välipalavinkit saada jakoon myöskin. Saa kannustaa kommenteissa, ja vauhdittaa tätä projektia. Onko ehdotuksia deadlineista?

1 kommentti:

  1. Eilen? Perinteiseen tapaan tietysti :) No joo, jos kuun loppuun ettei tuu ressi.

    VastaaPoista