sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Tanssimaraton tanssittu, rokkistara on syntynyt!

Oli hillittömän upea Leidin tanssimaraton! Ihan tajuttomissa fiiliksissä olen ollut koko päivän tuosta tapahtumasta. En ehtinyt heti aamusta mukaan, mutta kun eka puolituntinen oli vedetty oli salissa ollut kuulemma kuuma ja toisen puolituntisen jälkeen vastaan iski tropiikin lämpötila ja sakkia oli lauteilla kun pipaa.
Kaisa joraa
Olin mukana ennen omaa tuntia Kaisan hip hopissa. Tarjolla oli isoa perusliikettä ja heti alkuun ihana uusi rytmitys joka kangistuneisiin rytmiaivoihin ei todellakaan uponnut kerrasta. 1-2-1 nostamalla polvia järjestyksessä oikea-vasen x2-oikea. Itse käytän kyllästymiseen asti 1-1-2 jakoa ja kun kakkonen vaihtoi paikkaa meni pasmat täysin uusiksi. Kun homma vedettiin viimeisen kerran läpi oli oma koreografia kuin kaukaista unta ja paniikki meinasi iskeä.

Krista näyttää miten poikabändien koreografiat menee :)
Vaan pakko se oli lauteille nousta. Tiedättekö mikä fiilis on rokkistaroilla kun he nousevat lavalle ja yleisö hurraa ja taputtaa? Minä tiedän tämän päivän jälkeen. Humalluttava hetki kun mikkiä päähän pistäessä edessä ja ympärillä on laumoittain hymyileviä ääniä, joku hurraa ja osa taputtaa. Kaikkien kone hyrrää täysillä ja into on käsin kosketeltavaa. Paras tunti ikinä!

Jäin vielä Kristan showdance tunnille ja ihailin, kuinka suosioon tottunut ammattilainen ottaa yleisönsä tyynen rauhallisesti. Sitten soi mukaansa tempaisevia biisejä ja ammattilainen oli hurmiossa mukana, lauloi, luukutti musaa, hyppi tasajalkaa ja kertoi ihanaisille Leideille, että nämä ovat ihan parhaita.

ps. Ajattelin joskus alkaa vaatia valmiiksi lämmiteltyjä yleisöjä omille tunneilleni. Ohjaajakollegan oivallusta lainaten raideriin ohjaajapukkarissa kuuluu: "Gainomaxia ja Recoveryä jääkaappikylmänä, desinfioituja tuulisuojia (monta) sekä puhtaita froteepyyhkeitä (vain valkoiset käy)"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti