perjantai 15. helmikuuta 2013

Tuore ja osaava Functional Trainer ilmoittautuu palvelukseen

Tällä viikolla tuli ensin sähköpostissa tieto ja sitten oikeassa postissa todistus. Olen läpäissyt Functional Trainer koulutuksen ja tehnyt sen mielestäni todella hyvillä arvosanoilla. Asteikolla 1-5 sain näyttökokeesta 4,5 ja teoriakokeesta 4+. Aihetta juhlaan siis on, nyt otan vastaan ehdotuksia siitä miten tätä kannattaisi juhlia?Kerro kommenttiboksiin mikä olisi hyvä, terveellinen ja kaikinpuolin mukavan palkitseva tapa juhlia tätä voimanponnistusta. Lupaan antaa (tai lähettää) toteutuneiden ehdotuksien ehdottajille pienen lahjuksen.

7 kommenttia:

 1. Oikein paljon onnea hienosta saavutuksesta!

  Koska juhlin tänään itsekin, niin jaan vinkin, jolla itse päivääjuhlista. Se on kunnon maastavetotreeni! :)

  VastaaPoista
 2. Jee! Huikea suoritus, älyttömät arvosanat, onnea tuhannesti!

  Mää ehdotan retkiluistelua pirkanmaan alueella allekirjoittaneen kanssa tai ilman :)

  VastaaPoista
 3. Onnea! Hieno saavutus.

  Palkitse itsesi rentouttavalla kuumakivihieronnalla ja stressittömällä lomalla, joka taitaa kohta alkaa jos oikein laskin.

  VastaaPoista
 4. Nää on ihan parhaita! Toteutan kaikki, ja kolme pikkulahjusta lähtee eteenpäin (sitten niitä ei enää oo enempää). Laittakaahan Outi ja Paljasjalkamatti yhteystietoja tulemaan spostiin, eli suoraa postitusosoitetta olisin vailla. Mun sähköposti on muotoa taina.moveme@gmail.com. Katjan kanssa lähden retkiluistelemaan, kirjoitan jutun blogiin ja ojennan lahjuksen ihan käteen saakka. Toivotaan että kelejä on vielä reissun jälkeenkin tai sitten koitetaan hommaa heti huomenna.

  ps. Jos tuntuu siltä, että kuplit vielä lisäideoita, niin pistä silti kommentoiden. Lahjuksia en voi luvata, kun ne loppui, mutta olisi kiva kuulla lisää ideoita.

  VastaaPoista
 5. Oi, minä en ollut käynytkään täällä hetkeen ja tällainen ylläri. :) Laitan heti yhteystiedot tulemaan. :)

  VastaaPoista
 6. Mitä uutta functional trainer-koulutus toi pt-koulutukseen nähden?

  VastaaPoista
 7. Oih anteeksi Minna! Tämä kommentti oli hävinnyt omista silmistä bittiavaruuteen. Functional trainer koulutus toi PT-työhön ymmärrystä siitä miten ihminen liikkuu. Opeteltiin pienimmätkin lihakset, lihasketjujen harjoittaminen käytiin läpi ja synnytettiin ajatuksia siitä miten tehdään tuloksekasta ja monella tapaa hyödyllistä, toiminnallista liikettä asiakkaan tavoitteiden mukaan. Koen ymmärtäväni nyt paremmin ihmisen kroppaa (ja mieltä) ja tietäväni lääkkeet ja keinot yleisimpiin liikkuvan ihmisen "vaivoihin". Osaan analysoida liikettä paremmin.

  VastaaPoista