tiistai 4. kesäkuuta 2013

Aasinsiltoja asioista uppotukkeihin

Tämä kesä joka on valloillaan saa ajatukset virtaamaan vapaana, ja niinpä myös tämä postaus on täynnä ihan mitä sattuu ja kuitenkin vähän myös asiaa.

Pyöräillessä mietin usein, kuinka sitä ajattelisi että siinä lajissa ei urheilurintsikoita tarvita. Kuitenkin kun ajelee viime vuosikymmenen puolella hoidetuilla pyöräteillä voi todeta etteivät tavalliset tissiliivit tue tarpeeksi. Lisäksi kesäkuumalla voi todentaa käytännössä mikä on tavallisen liivin ja urheiluliivin ero hengittävyydessä ja kosteudensiirto-ominaisuuksissa. Mielenkiintoisia havaintoja kerran koettuina ja sitten viidettä kertaa viikon aikana testailtuina alkaa tulla mieleen kyseenalaistaa omaa järjenvaloaan :)

Kuva lainattu Shock Absorberin nettisivuilta
Tästä sitten urheilurintsikoista urheilurintsikoihin. Shock Absorberilta ilmestyi kausivärejä 1.6., eli lakkiaislauantaina. Melkein kävin leiriytymään Intersportin ovella että varmasti sain omat pinkit! Siis kirkkaan pinkit! I-HA-NAT-! Vai mitä olette mieltä? 'Täytyy saada'-kategoriaan pudottiin heti kun Shockilta tuli viestiä että tällaisia olis uutuusvärit ja klikkasin kuvaliitteen auki. Itsehän tiedän oman kokoni, kun olen sen hovisovittajan kanssa kollannut, mutta jos itse olet epävarma käy katsomassa hovisovittajan vierailut Shock Absorberin sivuilta: http://www.shockabsorber.fi/


Muita pinkkejä juttuja testasin sitten kanssa sunnuntaina kun koeajoin pinkit liivitkin. Better Bodiesin jo keväällä Fit4You:n verkkokaupasta ostettu treenitoppi sopi hienosti liivien kanssa ja palveli hyvin +28 asteisessa kelissä. Takaisin palattuani näytin siltä, että olisin jo käynyt suihkussa kun jokainen kohta kropasta pisaroi hikeä. Oli aika tiukka keli juosta mutta niin sitä vaan paineltiin Zombeja pakoon. Voin kertoa että tekisi mieli jo vähän huijata ja mennä vaikka polkupyörällä välipäivinä eteenpäin että kuulisi miten tarina etenee :) Mutta riittääpähän juostavaa koko kesäksi kun en ahnehdi.

Ja tiedättekö miten kaunista on pihalla? Omenapuunrääpälekin tekee näin nättejä kukkia! <3


- Kesän sekoittaman PT :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti