keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Kisa käynnissä - voita liput Helsinki Workout tapahtumaan!

Olen hämmentynyt. Olen ihmeissäni. Olen jopa hieman loukkaantunut. Ei yhtään tarinaa, kuvaa, pihaustakaan teistä rakkaat kisapostauksen kommenteissa. Ei sinne Helsinki Workouttiin tartte mun kanssa tulla, voi mennä omassa seurassakin :D Helpotan hommaa ja kerron mille tunneille aattelin mennä itse, niin voit sitten valkata sen mukaan haluatko nähdä mua tunneilla vaiko etkö tahdo. Lopussa kisailuohjeisiin linkki.

Perjantaina ovet aukeavat klo:14.30 ja ekat tunnit starttaavat tästä 30minuutin päästä. Minä ajattelin hoitaa LesMills jatko-ohjelmat alta pois heti perjantaina. Näin ollen joudun missaamaan doc Paunosen "ReBootYourCore!"-tunnin (lämmöllä raportoitakoot, että tunnin nimi on sanahirviö). Edessä olisi siis klo:15.00 BodyPump ja klo:17.30 BodyCombat. Toki jos sattuisi käymään niin, että BodyCombat ei kertakaikkiaan mene läpi tuohon mennessä, niin Pauski saa minusta yli-innokkaan eturiviläisen. Viitteitä Combatin haastavuudesta on jo saatu, eka video on lähetetty ja hylsynä takaisin saatu... Nyyh, ah ja voih!

Perjantain mahdollisuudet
Paunosen Mikko on siis tuttu Functional trainer opinnoista Trainer4You:lta. Toki jo sitä ennen on törmätty PT-kurssilla. Etevä mies, tietää mitä tekee. Näyttää pelottavalle, mutta avatessaan suunsa paljastuu että on ihan kiva kaveri ;) Lupsakka ja näin, kalju ja absit hämää pinnalla. (Terkkuja Mikko!)

Tää jätkä on siis doc Paunonen, sormi suussa, kuinkas muuten :)
Lauantaina tulee ongelmaksi, että missä välissä syödään. Mutta ollos huoleton, minä suunnittelin senkin. Aamu avataan naisten itsepuolustuksella, jota tarjoilee Hipko. Olisikohan rakas Mikael paikalla tuolla, pitääkin kysellä? Tästä on luontaisaa jatkaa Fight'n'Func tunnille joka starttaa klo:10.45.

Vartin tauolla ehtii syödä raakasuklaata ja tankata esim. banaanin ja mahdollisesti appelsiinin jos se on valmiiksi palasteltu. Mystinen "SHOW" on laitettu starttaamaan klo:12.00. Olettaisin, että kyseessä on tanssitunti, mutta jos ei niin aikaa banaanin mutustamiseen on siis enemmän. Yhdeltä voidaan sitten raahautua oikealle lounaalle ja täyttää napa niin, että jaksaa heilua loput tunnit.

Detox Away Viniasa Flow- ja Yin jooga vaikuttaa jännittävältä, koska ainut mitä tajua on "jooga". Joogaa en ole kun kerran eläessäni koittanut, mutta uskon että se voisi olla mun laji. Jos samalla saa detoxattua, niin minähän olen ihan messissä! Jos seesteisyydestä pääsee sitten heti hyppäämään suuna päänä seuraavaan saliin niin olen matkalla doc Paunosen & kumppaneiden Bootcamp rääkkiin. Jos lipsahtaa, niin S'habam tai Dynaaminen venyttely auttaa tuskaan. Ehkä voin itkeä salin oven takana myös tunnin sydäntäraastavasti jos tunnilta myöhästyn?

Lauantain hässäkkää
Lauantain viimeistelee Functionality 2.0 tunti. Sen on pakko olla hyvä, kiva, kaunis ja ihan paras, koska se on viimeinen. Sunnuntaina ei toivottavasti ole sitten kotosallakaan mitään. Voi meinaan olla kaikkien näiden kahdeksan ja puolen tunnin jälkeen hikinen meininki ja tuskaisa herätys.

Niin, että ootko messissä? Liput voi voittaa tai ostaa. Toistaiseksi kisassa on älyttömän helppo nousta palkinnoille jos on ainut osallistuja :D Lisätiedot ja osallistuminen täältä: http://movemeliikuttaa.blogspot.fi/2013/06/helsinki-workouttiin-mun-kanssa.html

ps. Ja jos tahdot katsella ohjelmaa ihan tapahtuman omilta sivuilta, tutustua ohjaajiin ja tuntisisältöihin, niin tästä: http://www.helsinkiworkout.fi/
2 kommenttia:

  1. Kiitti arvonnasta, osallistuttu on :)

    VastaaPoista
  2. Noniin! Alkoihan niitä osallistumisia tulla, ettei tartte yksinään olla :) Hienoa ja hyvä sekä kiitos kaunis!

    VastaaPoista