keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Yhteistyörintamalta tärähtää - etuja sinulle rakas lukija

Se on niin että kun syksy saapuu meistä moni alkaa pakertaa sisätiloissa enemmän kuin kesällä. Ja syksyllä on pimeää, loskaa, kylmää, viimaa, flunssaa ja vaikka mitä mikä voi masentaa. Vaan eihän me liikkuvat ihmiset masennuta ja mehän älytään myös hakea piristystä omaan liikkumiseen vaikka uusista trikoista. Uudet lajikokeilut ja vanhat tutut piristävät, mutta uudet trikoot on aina uudet trikoot. Suosittelen hommaamaan jotain muuta kuin mustaa ylle, sillä on ISO merkitys omaan ja muiden mielialaan salilla.

Esim. tällaiset trikoot? Kuva lainassa Gazoz verkkokaupasta
Uusin trikoiden hommaamista helpottamaan olen solminut yhteistyösopparin Gazoz verkkokaupan kanssa. Tämä tarkoittaa suoraa etua teille arvoisat lukijat. Kurkkaa sivubanneriin ja ota talteen oma -15% alennuskoodisi ja käy tutustumassa tarjontaan täällä: http://www.gazoz.fi/ Etu on voimassa vain verkkokaupassa, mutta ketjulla on myös kattava kasa ihan kivijalkamyymälöitä. Tutustukaa myös näihin!
Eiku näillä taistoon pimeyttä vastaan!!! Kuva lainassa Gazoz verkkokaupasta
Itse olen katsellut jo pitkään yhden koon Brasil Sul housuja, jotka oikeasti venyvät ja paukkuvat sopimaan jokaiselle kropalle. Verkkokaupassa on nyt juuri hyviä alennuksia näistä vetimistä ja uusimmistakaan malleista ei kovasti köyhdy kun käyttää -15% alennuskoodinsa. 

Suloinen pinkki pohja hopeiselle kukkapääkallolle? BodyCombat paidaksi, ehkäpä? Kuva lainassa Gazoz verkkokaupasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti