maanantai 17. helmikuuta 2014

Erilainen tyttöjen ilta ja suklaabrowniet ala Paleo


Meillä on ollut tapana järjestää tyttöporukalla tupperware ja muita pippaloita, joiden aikana miesväki on useasti painellut keskenään syömään ja iltaa viettämään kaupungille. Jotenkin lapsikatraiden ilmestyessä kuvioihin on pikkuhiljaa tullut tarve järjestää tyttöjen iltoja myös ilman lapsia ja ulkopuolista esittelijää häärimässä kippojen tai kuppojen kanssa. Helmikuun ekana viikonloppuna tähän tarjoutui mahdollisuus, kun hommaa oli yritety funtsailla lähes 4 kuukautta.Tyttöjen iltaa varten hääsin miehen kotoa ja jätin siivoamatta huushollin. Ilmoitin vieraille, että en ajatellut ottaa tiloja tarjoavana tahona ressiä järjestelyistä yhtään. Kaikille vieraille tämä passasi hienosti. Eikä kukaan illan aikana sanallakaan puuttunut tai kommentoinut nurkkien villakoiria tai limoviikunan viereltä löytyvää kuivien lehtien kasaa. Mies oli näistä huolissaan, mutta pidin pääni, enkä aloittanut siivoamista.Kun yhteistä aikaa ei tuntunut löytyvän, joustin minä aikatauluistani ja kutsuin naisköörin EasyFitille Koivistonkylään Bodycombat tunnilleni. Akulle (omistajalle) kiitoksia tämän mahdollistamisesta! Naiset tykkäsivät, ja puolet pääsi testaamaan combattia elämänsä ekaa kertaa. Naistenilta jatkui matkalla Prismaan, josta kerättiin salaattiaineet. Perillä kotona odotti lämmin sauna, jossa juteltiin mukavia.Saunan jälkeen pilpottiin yhdessä salaattiaineet ja aloitettiin ruokailu. Sen verran olin panostanut että olin tehnyt brownieita jälkkäriksi paleo-henkisesti tällä ohjeella. Keiteltiin teetä ja syöpöteltiin ja rupateltiin. Ei sen kummempaa, vaan puhetta ja yhdessä oleilua.


Miehet olivat meille naureskelleet. Että ensin jumppaan ja sitten salaatille ja vichyä naukkailemaan. Vaan meillä oli huisin kivaa. Tuli pitkästä aikaa juteltua ystävien kanssa kunnolla. Kuunneltua kuulumisia, hihiteltyä sattumuksille ja luvattua että tällaista järjestetään useammin. Seuraava paikkakin mietittiin. Paikalle ei päässyt Paula päällekkäisten menojen vuoksi, mutta tiedustelijamme miehet olivat kertoneet että uudistetut saunatilat ovat Paulan kotona upeat. Aiomme tulla ne testaamaan, lähikuukausina! Valmistautumiseksi riittää että olet kotona :)


ps. Kuvat on siitä brownien valmistumisesta, kun muuten en kameraa oikein viitsinyt kaivaa häiritsemään kavereihin keskittymistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti