perjantai 7. maaliskuuta 2014

1,5 vuotta lautailuvapaata ja sitten Rukalle

Ajeltiin kaveriporukalla tänne Rukalle viime yönä, niin että startti oli meikäläisen pihasta klo:3.30 aamuyöstä. Nyt on takana jo ensimmäiset laskut puoleentoista vuoteen ja takkamakkarat sekä mökin saunan koeajo.

Rakas K2 lauta <3
Väsyttää niin hillittömästi (2,5h unta ennen reissua ja 2x30min torkahdus matkalla autossa), että päädyin tällaiseen nopeaan raportointiin.

Rinteet ovat mössöä, mutta mössö on pehmeää. On helppo laskea pöykyistä siis läpi. Paikalla vallitsee läpipääsemätön sumu, mutta rinteet ovat lähes tyhjiä. Tuulee huipulla, mutta sitä varten on laskulasit ja muut vermeet.Ja sitten on se 1,5 vuoden laskutauko. Huh että jännitti eka nousu ja lasku! Ollaan otettu ekana päivänä ainoastaan tuolihissejä. Silti onnistuin yhteen noustessa kaatumaan kipeästi kankulleni, kun nousupaikka oli peilikirkasta jäätä. Laskiessa en kaatuillut, mutta koville otttaa jaloissa.


Uudet toppahousut on I-HA-NAT-! Ostin nuo reilu vuosi sitten Erätukusta, ja kyllä oli NIIN aika hommata uudet toppahousut lasketteluun. Istuvat ja kivan näköiset byysat tuovat hommaan eri meininkiä kuin punteista repsottavat ja hakaneulalla vetoketjustaan korjatut housut. Jo aiemmin ostetussa laskettelutakissa on kortille vasemmassa ranteessa tasku ja pääsen helposti porteista tällöin.

Palataan tarkemmin asiaan vielä tulevina päivinä. Kyseessä on pikaloma, ja palaamme kotiin jo maanantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti