perjantai 14. maaliskuuta 2014

Uutuustuotteita urheilurintsikoiden saralla

Te tiedätte, että minä saan pressitiedotteita Shockabsorberin uutuuksista. Te tiedätte, että minä arvostan julmetusti paikoillaan pysyviä tissejä urheillessa, koska se tekee liikkumisesta helpompaa ja kivuttomampaa. Te tiedätte, että minä rakastan teknologisia innovaatioita, etenkin kun ne liittyvät liikuntaan.

Kun te tiedätte kaiken tämän, niin te arvaatte miten hienoa oli lukea tiedotteesta, että Shockabsorber tuo markkinoille sykevyöintegroidut urheilurintsikat. JES! Joku on kuunnellut niitä useita tuhansia naisia, jotka asemoivat kerta toisensa jälkeen sykevyön juuri siihen kohtaan mihin urheilurintsikat loppuvat ja repivät sitä sykevyötä ees taas urheilusuoritteen aikana kun syke ei välitykään. Koska päällekkäinhän nuo kaksi aina menee ja urheilurintsikoiden ollessa napakat on sykevyö aina se päällimmäinen elementti eikä sykkeet välity.

Vauhdikas promokuva :)
Koska tästä niin kovin intoonnuin, niin pyysin pari kuvaa suoraan Suomen konttorilta, että tekin näette millainen kapistus kauppoihin on tulossa. Toki on perus markkinointikuvaa, mutta tässä siis paljastetaan oikeasti tuo tuote ja sen uutuusosuus.

"the" nepparit
Noihin nepparin näköisiin pistetään kiinni siis sinulla oleva sykevyön lähetinyksikkö. Tuo passaa lähes kaikkiin Suomen markkinoilla oleviin laitteisiin. Ainoana valmistajana Suunto on se, jonka lähetinyksikkö ei passaa. Mutta Polar, Garmin ja jopa Sportstracker sykevermeet toimivat heti kättelyssä. Ja sitten sen pahalta haisevan sykevyön voi pistää vaikka kaappiin viilentymään.

Maahantuojalla oli jo mallikappale, mutta ei yksi vielä kauppoihin asti riitä
Uutuudet tulevat kauppojen hyllyille touko-kesäkuussa ja sitten niitä voi testata itsekin. Siihen asti me joudutaan kaikki fiilistelemään näitä kuvia. Tuotteen nimi on "Shock Absorber Ultimate RUN HRM (Heart Rate Monitor)", mutta sen voi helposti kaupassa tunnistaa niistä neppareista.

Kysäisin liivin kestävyydestä verrattuna ilman sykemittausvyötä oleviin versioihin. Tekniikka on niin kehittynyttä, että liivin käyttöikä on yhtä pitkä kuin muillakin liiveillä. Pesua pesupussissa suositellaan ja käyttöikä liittyy enemmän siihen kuinka isolla rasituksella liivi on (useita kertoja viikossa vai harvemmin). Jos ostat kaksi, niin liivi ehtii aina pesujen välillä levähtää eikä mene ylikäytölle ;)

Edit 1.7.2014: Käy katsomassa liivien arvostelu testin perusteella täältä: http://movemeliikuttaa.blogspot.fi/2014/06/urheilurintsikat-sykevyolla-testissa.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti