sunnuntai 28. elokuuta 2011

Pihakirppis toi iloa, elämyksiä ja pohjetreenin

Tänään oli päivä, jolloin minä kannoin serkkuni perheen omakotitalon pihalle valmiiksi pakatut "kirpparikamppeet" ja ratsasin vielä vähän kaappejakin, jotta kuormaan saatiin täytettä. Olin leiponut mokkapaloja, jotta cafeteriamme tarjoaisi suussa sulavien muurinpohjalättyjen kanssa täydellisen kavalkadin houkutuksia kävijöille. Ja sitten vaan pyörimään kansan ja romppeitten seassa. Puhumaan mukavia, tekemään tarjouksia tinkiville asiakkaille. Tuntui, että koko kaupunginosa ja puolet viereisistäkin oli käymässä. Kello yhdeltätoista alkavaksi ilmoitettuun tapahtumaan tuli isoin ryysis klo:10.30. Kuka vielä väittää, että Hämäläiset ovat hitaita?

Mukana myymässä oli serkun perhe, äitini, tätini ja enoni perheineen. Enon vaimon muurinpohjalätyt upposivat lähes jokaiseen paikalle ehtineeseen. Myönnän itsekin sortuneeni muutamaan lättyseen päivän aikana. Vastustamatonta kertakaikkiaan!


Vaikkakaan itse en saanut isoja huonekaluja myytyä, tekivät muiden vastaavat kauppansa. Kierrätys on päivän sana ja luulen, että tästä tapahtumasta hyvän mielen saivat sekä ostajat että myyjät. Omat pohkeeni ainakin ilmoittavat treenanneensa tänään seisomista nurmikolla. Täytynee venytellä illan tullen huolellisesti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti