perjantai 9. syyskuuta 2011

Functional trainer koulutus starttasi

Koska nälkä kasvaa syödessä, niin oppimisen halu repeää liitoksistaan kun yksi koulutus päättyy. PT-putken jälkeen tuli tarjolle mahdollisuus osallistua ensimmäiseen Functional Trainer koulutusputkeen ikinä koskaan Trainer4You:n tarjoamana. Sanomattakin lienee selvää, että tätä naista vietiin ja tänään tuli se päivä kun koulutus alkoi.

En pysty sanoin kuvailemaan kuinka solmussa olen eri nimityksistä ja teorioista sekä informaatiotulvasta. Tiedän, että kaikki tämä asettuu aikanaan päässäni kivoihin, järjestelmällisiin, lokeroihin. Mutta tällä hetkellä päässä suorastaan surisee ja hampaita kiristää, kun yritän hengittää rauhallisesti infoähkyn valtaamana.Olen nähnyt tänään omat ja parin kurssitoverin vatsalihakset (vinot ja poikittaisen vatsalihaksen) sekä multifidukset ultraäänilaitteen näytöllä. Olen ensimmäistä kertaa ikinä koskaan käyttänyt itse ultraäänilaitetta ja tulkinnut sen välittämää kuvaa. Olen käyttäytynyt kuin pieni kärsimätön lapsi ja kysynyt sekavia kysymyksiä helpottaakseni pään surinaa. Olen jälleen kerran todistanut itselleni kuinka vähän loppuviimeksi tiedän ihmiskropasta ja sen toiminnasta.

Olen lopenuupunut ja täynnä innostusta. Kiitos tästä päivästä Lasse ja A-P. Odotan kauhunsekaisella ilolla jatkoa :)

2 kommenttia:

  1. Vau, kylläpä teille opetetaan kaikenlaista! :)

    VastaaPoista
  2. Kaikkea opetetaan, jotta osaisi olla valmis siihen kaikkeen mihin kentällä sittemmin törmää. Noh, harvempi voi sanoa olevansa koskaan ihan valmis ihan kaikkeen. Mutta tuntuu että tämä koulutus vie lähemmäksi sitä hetkeä :)

    VastaaPoista