torstai 8. syyskuuta 2011

Kiireinen viikko!!!

Tiedättekö niitä hetkiä, kun tuntuu, että ei ehdi yhtään hengähtää ja ohjauslangat tuntuvat lipsuvan käsistä niin töissä kuin omassa elämässä? Alkaa unohdella asioita, tuntuu ettei ehdi syödäkään kunnolla saati liikkua. Minulla on ollut sellainen viikko (tai se on edelleen meneillään). Tästä syystä blogissa on eletty hiljaista kautta.

Aamulenkillä seikkailin mm. Ahlmanin maatilan maisemissa. Hopoteja sekä ammuja
keskellä kaupunkia :) (kuva lainattu heidän sivuiltaan)
Näinä hetkinä pitäisi muistaa, ettei maailma valmistu yhdessä päivässä, eikä se suinkaan suistu raiteiltaan jos kaikkea ei saa tehtyä ajallaan. Lisäksi itselleen voi muistuttaa, että oikein syöminen ja liikunnan ylläpitäminen kiireestä huolimatta ovat tärkeitä asioita. Ne itseasiassa auttavat selviämään stressaavista viikoista.

Muutamaksi päiväksi ehdin itse jo unohtaa nämä periaatteet, ja kävin vain viikottaisilla tanssitunneillani (IHANIA!) ja vannoin meneväni aamulenkille kuten tavallisesti. Aamulla kellon soittaessa keho kuitenkin pakotti nukkumaan aamulenkin verran (30min) pidempään, jotta edes kahdeksan tuntia tulisi täyteen. Pää oli niin puuroa, ettei sille voida antaa vastuuta moisesta :)

Tänään pääsin aamulenkille aiotusti, ja se lipsahti pidemmäksi kuin oli tarkoitettu. Ja sillä lenkillä jaksoin pusertaa tämänkin pitkän päivän kunnialla päätökseen töiden osalta. Olo oli aurinkoinen ja raikas. Suosittelen lämpimästi miettimään mistä arkeen saa voimaa jo vähän ennen sitä hullunmylly-viikkoa, joka vaanii syksyisin kulman takana. Silloin homma ei luiskahda käsistä vaan kaikki hoituu rutiinilla.

2 kommenttia:

  1. Todellakin! Liikunnasta saa niin paljon voimaa henkisesti, että se on ihan käsittämätöntä. Juuri tänään puhuin ihmisen kanssa siitä että siinä mielessä ei harmita että liikunta ei ole laihduttanut, koska se on antanut niin paljon mulle sietokykyä tonne nupin puolelle, että siitä pitäisi antaa jo jonkinlainen rauhanpalkinto ;)

    VastaaPoista
  2. Nuppi nauttii ja kroppa jaksaa kauemmin kannatella sitä nuppia :) Todellakin liikunnalla on ihmeellinen voima

    VastaaPoista