sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Muistutus arvonnasta, vielä päivä aikaa osallistua

Heippa kaikille. Alkaa olla viimeiset hetket kertoa onnistumisistaan ja voittaa keventävää kirjallisuutta. Nyt kaksi kirjapakettia on menossa jakoon vain kuuden henkilön kesken. Tietää helppoa arvontaa minulle, ja äärimmäisen hyvää voittomahdollisuutta osallistuneille. Kannattaisiko vähän vaikeuttaa ainakin minun hommiani?

Ajattelin kertoa pienen onnistumisen elämyksen omasta elämästäni teitä innoittaakseni. Tänään aamulla sain lähdettyä viikon toiselle aamulenkille, ja sain itsestäni irti juosta noin 4km putkeen. Toki alkuun ja loppuun kävelyä, mutta 4km putkeen oli voitto. Juoksuharjoittelu on menneet pari viikkoa ollut olematonta, ja oli ilo havaita, että aiemmin tehty työ ei ole kokonaan hävinnyt. Hyvä minä!

Käy siis kirjautumassa blogiin ja kirjoittamassa oma onnistumistarinasi tämän postauksen kommentteihin: http://movemeliikuttaa.blogspot.com/2011/08/uusi-arvonta-uudet-saannot-voita.html Aikaa on huomiseen iltaan, eli älä jää jahkailemaan! Toimi ja voit olla voittaja jälleen kerran :)

2 kommenttia:

  1. Kello on yli ysin - täällä jännitellään :D

    VastaaPoista
  2. Pahoittelut, blogin pitäjä hairahtui tuijottamaan Big Brotherin lähetystä ja ei jotenkin kokenut ehtivänsä mainostauolla suorittamaan arvontaa :) Mutta nyt on siellä tulokset.

    VastaaPoista