perjantai 21. lokakuuta 2011

Functional trainer koulutus jatkuu

Olen saavuttanut valaistumisen. Olen saavuttanut jotain pientä valon pilkahtelua tunnelin päässä. Muistan jotain olennaista ensimmäisestä lähijaksosta. Tiedoista on ollut hyötyä tällä toisella lähijaksolla. Osasin tehdä harjoitusasiakkaalleni tolkullisia liikkuvuustestejä sekä korjata muutamat liikevirheet ja ottaa näiden korjaamisen osaksi harjoitusohjelmaa. En veikannut ollenkaan väärin pariin A-P:n kysymyksistä alkupäivästä tai loppupäivästäkään.

Olen jonkin mahtavan tajuamisen lähteillä.

Lisäksi olen väsynyt, ja jopa hysteerisiin naurukohtauksiin tänään taipunut. Olen tukenut rakasta Liinaa hänen harjoitellessan jumppapallon päällä seisomista. Juu, luit oikein, suorin jaloin pyöreän kiikkerän pallon päällä tasapainoilua. Olen koittanut istua epämukavalla ja sähköisellä flippituolilla, vaihtanut sen jumppapalloon ja lopulta päätynyt seisomaan pöydän ääreen. Olen tuskastunut ja tuhahdellut ääneen. Olen kysellyt ihan idiootteja ja sekavia kysymyksiä. Olen avannut suuni ja sitten ennen ääntäkään sulkenut sen koska ajatus karkasi hyppysistä eikä koskaan palannut.

Olen jonkin mahtavan sekavuustilan äärellä.

Tällaista se sitten on se opiskelu. Aivojen sotkemista lähijaksolla ja sitten taas tiukkaa järjestelyä kotioloissa ja arjessa. Oppien testaamista käytännössä, ja sen oivalluksen lopullista hakemista oikeiden töiden kautta. Jännittävää, palkitsevaa ja parhautta. Rakastan oppimista, opiskelemista, ymmärtämistä ja sitäkin hetkeä kun tuntuu että kaikki tieto ohittaa aivoni intergalaktisella nopeudella. Päivääkään en vaihtaisi pois!

Vaikka A-P on pelottavan viisas, niin taipuu se tällaisiinkin asentoihin ja vielä heiluttikin meille oppilaille :D
Ihana Liina, opintomatskut, juotavaa, syötävää ja toki kamera valmiudessa :)

Pelottava Paunonen, kunnioittavan etäisyyden päästä vähän salaa kuvaten ;)
Hallintaa, hallintaa, hallintaa, horjahdus, hallintaa, keskittymistä, hallintaa!

2 kommenttia:

  1. Mä olin just tänään FAF:n funkkiskoulutuksessa. Kyllä me nyt ollaan toiminnallisia ;)

    VastaaPoista
  2. Jes, me ollaan liikunnallisen aallon harjalla surffaamassa :) Hyvä me!

    VastaaPoista