maanantai 14. heinäkuuta 2014

Matkalla unelmiin

Poikkeuksellisesti julkaisen oman vierailukirjoitukseni Liikuntakeskus Leidin blogiin sanasta sanaan samanlaisena täällä. Tekstin kirjoittamisesta tuli vahva olo, ja se kuvaa hyvin palavaa haluani kirjoittaa kirja. Samalla luon selityksen tuohon ylös ilmestyneelle välilehdelle nimeltä "Kirjaprojekti".

---
Tiedätkö niitä pieniä hetkiä elämässä kun tuntuu todella hyvälle just siinä ja silloin? Tuntuu humalluttavalle tietää että on onnistunut, tehnyt asiat oikein ja saa nauttia tuloksista. Tiedättekö mikä etenkin on silloin onnistunut? Tavoitteen asettelu.

Mikään homma ei onnistu, jos sitä varten ei ole hyvin mietittyä tavoitetta. Tiedättekö miksi? Koska ei voi millään tietää onko saavuttanut jotain vai ei. Ei voi tietää ollaanko jo maalissa, maalin ohi vai vasta alkutaipaleella. Tämän vuoksi jokainen Personal training valmennukseni alkaa tavoitteen tai tavoitteiden kartoittamisesta.

Monet asiakkaat miettivät muitakin kuin suoraan fyysiseen hyvinvointiin liittyviä tavoitteita. Moni tahtoo elämän ruuhkavuosissa viettää enemmän aikaa perheen kanssa, nauttia toteutuneesta tavoitteesta nimeltä Perhe. Toiset tahtoisivat yhä kehittyä itse taitojen osalta. Opetella Ranskaa tai tutustua pitsinnypläyksen saloihin. Ja usein nämä kaikki halutaan kerralla.

Olen kuitenkin huomannut että unelmien tiellä on jossittelua ja konditionaali (-isi) sekä 'sitkuttelu'. Jos lapset vaan pysyisivät terveenä, pitäisi pitää paremmin huolta syömisistään. Sitten kun olen 5kg laihempi voisin pitää bikineitä. JOS --> PITÄIS --> SITKU. Lisäksi kaikkia tavoitteita lähdetään tavoittelemaan yhdellä rysäyksellä. Ja hetken päästä huomataan urakka mahdottomaksi, lopetetaan ja koetaan että on epäonnistuttu.


Tähän avuksi olen kehitellyt asiakkailleni tavoitteen asetteluun työkalupakkia. Tavoitteita asetetaan, niitä lokeroidaan ja varmistetaan että taakka ei käy arjen keskellä liian suureksi. Luodaan puitteet onnistumiselle. Tasoitetaan tie niin, että jäljelle ei jää muita vaihtoehtoja kuin kepeä matka suoraan kohden unelmia.

Koska oma unelmani on ryhtyä joskus paikkariippumattomaksi, matkustaa silloin kun haluan, mutta silti pitää kiinni toteutuneista unelmistani kuten personal trainingistä ammattina, sukeltamisesta ja tanssimisesta harrastuksina sekä tietenkin miehestäni ajattelin että kirjoitan tämän osaamiseni e-kirjaksi. Myymällä e-kirjaa saan edelleen valmentaa, voin pyöriä pitkin maailman turuja vapaammin kuin palkkatöissä sekä nauttia mieheni seurasta.

Oikeasti tulossa on e-kirjasarja, jossa tarjotaan tavoitteen toteutumiseen apuja jatko-osissa. Ensimmäinen osa Tavoitteet ja motivaatio ilmestyy syyskuussa 2014. Seuraavat osat tulevat käsittelemään oman kehon painolla harjoittelua, kahvakuulailua, kuntosaliharjoittelua sekä tietenkin ruokavaliota. Kirjoista kiinnostuneet ovat erityisasemassa liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi. Uutiskirjeen tilaajille on luvassa etuja, kuten virtuaalivalmennus kaupan päälle. Lisäksi uutiskirje tarjoaa vinkkejä arjen parantamiseen jo nyt.

Jos kiinnostuit kirjaa sähköpostiosoitteesi alle. Lupaan pitää sen turvassa ja käyttää sitä vain hyvään.

Hyvinvoinnin aakkoset kirjasarjan uutiskirjeen tilaat tästä

* indicates requiredJos haluat tietää aiheesta lisää katso tänne: http://hyvinvoinninaakkoset.launchrock.com/ tai tänne: http://movemeliikuttaa.blogspot.fi/p/kirjaprojekti.html
---

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti