maanantai 21. heinäkuuta 2014

Viimeinen kuulutus NRJ workout lippujen tahtojille. Jaossa kaksi kahden päivän lippua!

Noniin arvon yleisö. Tuntuuko lomalta paluu ahdistavalta? Ne teistä jotka Juhannuksen tienoilta ovat nauttineet Suomen suvesta alkavat palailla töihin näillä näppäimillä. Ottakaa pehmeä lasku hommiin jos se suinkin on mahdollista. Yksi tapa lievittää orastavaa työstressiä on suunnitella jotain kivaa lähitulevaisuuteen. Siis piristystä arkeen.

Piristys arkeen on parasta kun se on ilmaista. Ja nyt on mahdollisuus hommata itselleen lippu kahdeksi päiväksi NRJ workouttiin Helsinkiin 29.-30.8. Luvassa ainakin Rähinä-treeniä ja uusimmat Les Mills ohjelmat. Lisäksi huikeita Functionality tunteja, joogan eri suuntauksia ja taatusti hyvää pöhinää. Paikalle saapuvat myös huimilla alennuksilla varustetut myyntipisteet. Ja kun säästät lippurahat voit shopata 69€ verran enemmällä.

(c)NRJ Workout
Osallistumisohjeet ja muut detskut sekä osallistuminen tapahtuu alkuperäisen postauksen kohdalla täällä. Pähkinänkuoressa sinun tulee katsoa tapahtuman ohjelmaa ja ilmoittaa mitä sinä valitsisit lajeiksesi ja esittää huikaisevat perustelut. Tämä pitää tehdä heinäkuun loppuun mennessä. Parhaille kahdelle kommentoijalle on tarjolla lippu tapahtumaan koko kahdeksi päiväksi. Hoidat itse matkustamisen ja mahdollisen majoituskulun ja kuittaat minulta liput tapahtumaan. Liput ovat tarjolla tapahtuman järjestäjän hövelin ja reilun asenteen vuoksi. Kiitokset siis sinne suuntaan.

Jos lippuonni huolettaa, voit ostaa liput tapahtumaan jo nyt täältä: https://www.lyyti.fi/reg/NRJ_Workout_Helsinki_Kaapelitehdas_4284

ps. LesMills ohjaajat muistavat varata tunnit sekä lippukaupan kautta, että ohjaajien omien systeemien kautta. Ei sitten tule itku puseroon jos jompikumpi unohtuu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti