lauantai 21. tammikuuta 2012

Kuntosalilla kumisten nyrkkeilymiesten seurassa

Kävin tänään kurkkaamassa tammikuussa avattua GoGo Hermiaa ja sen kuntosalia. Tein yläkropan treenini ja koitin hyödyntää salilla olevaa uudenuutukaista laitevalikoimaa. Star Tracin Human Sport sarjan laitteista on valittu salille muutamiakin vapaan liikesuunnan laitteita. Vähän kuin Kinesis seinät, mutta enemmän kuntosalilaitteen suuntaan. Jos/kun homma ei tästä auennut, niin suosittelen käymään itse tutustumassa. Jänniä kapistuksia ja toivon kovasti että suuri yleisö löytää nuo välineet.

GoGolla on panostettu toiminnallisen harjoittelun laitteisiin ja näitä varten piti sneak previewn tietojen mukaan olla erillinen nurkkauksensa. En ole täysin vakuuttunut erinäisiltä vatsapenkeiltä näyttäneistä laitteista. Ehkäpä olisi vaatinut opastusta että olisin täysin ymmärtänyt laitteiden tarkoituksen. Tai voi olla, että aiotun sijaan toiminnallisen harjoittelun laitteet olivatkin löytäneet tiensä alakertaan ja niillä tarkoitettiin juurikin noita Human Sport- sarjan laitteita.

Kumimiehet ja  minä, silkkaa rakkautta ilmassa :)
Yläkerrasta löytyi silti vinkeitä kumimiehiä, joita voisi ilmeisesti paukuttaa nyrkein (tai hanskoin suojatuin nyrkein). En tiedä teistä, mutta enemmän mieleni teki halailla nyrpeän ilmeen omaavia torsoja. Mieluummin iskee säkkiä, eikä edes kuvittele lyövänsä ihmistä. Ehkä olen päästäni vähän vialla, mutta siltä minusta tuntui.

Loppuun pistän videon yhdestä hyvästä toiminnallisesta harjoitteesta johon ei tarvita kuin jumppapallo. Kyseessä on punnerrus, työntö ja vatsarutistusliike.


Videolla ei näy, mutta uuden salin lattiat olivat niin liukkaat, että jumppapallon päältä pääsi kivasti liukumaan vatsallaan muutaman metrin eteenpäin kun sarja oli tehty :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti