tiistai 24. tammikuuta 2012

Viimeisiä treenejä viedään ennen lomaa

Tänään oli pariin viikkoon viimeinen aamukuulailu pakkasen puriessa poskia. Upealla Logican jengillä ollaan saatu aikaan aikas kiva viikottainen treeni, johon mukaan ovat päässeet myös Tampereen kaupungin työntekijät. On aika upeaa treenauttaa jengiä joka huhupuheen mukaan on aiheuttanut kahvipöydissä jopa kateutta. Totuus on kuitenkin että kaikki ovat tervetulleita, vaikka aamun pimeydessä kokoontuva porukka voi salaseuralta vaikuttaakin.

Kuva Tuomo Kilpeläisen Kahvakuulalla kuntoon kirjasta
Tänään meinattiin jäädä aamuäreän aura-auton alle, mutta täpärästi hyppäämällä kuulien kanssa polvenkorkuiseen lumihankeen me selvisimme. Pinkki ihana Gymboss selviytyi myös, koska se oli vielä tuossa kohdassa minulla taskussa. Ihmettelin hämmentyneiden naurunpyrskähdysten seasta että noinko laihoiksi kuulailu on meidät tehnyt että auraajakin päälle ajaa.

Pistehanskat UFS:ltä
Ilta koostui treenistä Tampereen Nääshallilla ja pikaisesta luistelusuksien ulkoiluttamisesta Kaukajärven valaistulla "mummuladulla". Nääshallilla harjoiteltiin pistehanskojen ja pitkän säkin kanssa mätkimistä ja hieman ketteryyttä ja nopeuttakin. Kivaa oli, treenaajalla melkein taju kankaalla, mutta hienosti puskettiin treeni loppuun :) Oman tajuni kävin sitten huohottamassa tuolla salaman mallisella luisteluhiihdolla. Täysiä ensimmäiseen loivaan ylämäkeen ja puoliväliin täysi stoppi. Kaksi kierrosta 1,5km ladulla riitti ja olin kaikkeni antanut. Viisautta on lähteä kotiin kun jaksaa vielä sinne asti.

Nääshallin sisäänkäynti kesäisessä asussa. Lainattu Tampereen kaupungin verkkosivuilta
Niin hullulta kun se kuulostaakin niin hiihtämistä taidan kaivata millin verran lomalla. Pelottaa onko hiihtokelit ohi kahden viikon päästä kun lumi tuli niin myöhään? Luultavimmin ei ja auringon pyyhkiessä poskia ei paljon monot pyöri unissa :)

3 kommenttia:

 1. Moikka! Onko toi Kaukajärven latu sun mielestä just hyvä jos ei ole tosiaan hirveesti käynyt hiihtämässä? Oliko sielä pitempikin lenkki? Onko siellä siis luisteluun ja pertsaan sopivat olosuhteet? Missäpäin se tarkemmin on? Ite on tullut vaan hiihdeltyä järven jäällä jonne ei nyt ole asiaa ja kaupissa, jossa taas on usein tosi paljon porukkaa..Kiitti jo avusta:)

  VastaaPoista
 2. Mukana on meitä muitakin crazyjä ketkä ei täytetä tuota määritelmää mitä alussa mainittiin :) Ihania terveisiä auringolle!

  VastaaPoista
 3. Lily: juu, Kaukajärven 1,5km latu omaa perinteisen ladun ja pätkän luisteluun. Lähtee Kaukajärven vapaa-aikakeskuksen vierestä ja kiertää ensin luistelukaukalot. Lähes täysin tasainen latu, ja todella turvallinen 1,5km kierros niille joiden voimat saattavat ehtyä matkan varrella (kuten allekirjoittaneella).

  Katson latutietoja muuten täältä: http://www.mski.fi/tampere/ ja jos tuo ei pelaa, niin koita pelkkää www.mski.fi osoitetta :)

  VastaaPoista