maanantai 28. toukokuuta 2012

Ihmiskoe, kohteena PT itse

Joskus tulee eteen niitä hetkiä kun huomaa äkkiarvaamatta jonkun muuttuneen elämässä ja se jokin on generoinut kiloja lanteille. Omassa tapauksessani 1,5kg lisää elopainoa noin vajaassa kuukaudessa, joka on vietetty uudessa työpaikassa... HUH!

Illalliseksi söin "grilliruokaa" eli kanaa vartaassa, kesäkurpitsaa, täytettyjä herkkusieniä ja punajuuria + sipulia haudutettuna foliokääreessä. Ihan oma resepti kaikessa, äärimmäisen hyvää :)
Noh, tilanne on nyt havaittu, tiedostettu ja aiheesta on ahdistuttu. Eihän PT:lle kuulu käydä näin? Vaan näinhän se on, että me personal trainerit ollaan ihmisiä siinä missä muutkin ja repsahdetaan, haksahdetaan ja höynähdetään ihan siinä missä muutkin. Fittnes-urheilijat on sitten oma lajinsa, ja ne ei koskaan sorru kaidalta tieltä, edes eläkkeellä :)

On tullut aika suorittaa ihmiskoe.

Olen ostanut mielenkiinnosta dieettikirjan nimeltä "6 kiloa 6 viikossa" (Ulrika Davidsson & Ola Lauritzson, WSOY). Tarkemmin tutkittuna tämä dieettikirja on enemmän keittokirja, kuin dieettikirja. Muutamassa sivussa on kerrottu mihin dieetti perustuu (=karppaaminen jollakin muotoa yhdistettynä matalan GI:n hiilihydraattien sallimiseen rajatusti) ja loppupuolella kirjaa on muutama "onnistumistarina". Lisäksi kirja tarjoaa loppupuolella kevyehkösti käsiteltyjä repsahtamisen estämiseen suunnattuja neuvoja.


Välipalaksi kasviksia ja dippiä!
No mutta sattumoisin kesälomaan on noin 6 viikkoa, kiloja voi tiputtaa kuusikin kiloa jos oikein innostuu. Ja pitäähän kirjan opit testata käytännössä! Jotenka tästä lähtee kuuden viikon haaste, kirjan opeilla. Toivon ettei ole pakko syödä lenkkimakkaraa tai pekonia... Ja ettei tämä haaste johda lohduttomaan lihomiseen tai muihin ei-toivottuihin sivuvaikutuksiin. Lupaan raportoida vähintään kerran viikossa siitä mitä olen syönyt ja mitä vaa'alla on tapahtunut.

Makkara näyttäisi olevan "well done"
Haluan etukäteen kiittää lähipiiriä jaksamisesta ja toivottaa lämpimät hyvästit leivälle ja aamupuurolle... Sitten vaan matkaan!

Pekonia ja avokadoa... yyh, ei minun lempparia mutta jos on ihan pakko kun kirja sanoo???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti