keskiviikko 16. toukokuuta 2012

On kevätnäytöksien aika, eli fiiliksiä kenraaleista

Tiettyyn aikaan vuodesta juttuni kapenevat kattamaan vain muutaman aiheen. Keväisin ja joulunäytösten aikaan puhun tanssista ja vain tanssista. Pahoittelut siis niille lukijoilleni joita aihealue ei kiinnosta, mutta taas mennään.


Ensinnäkin tervetuloa Hip Hop Housen kevätnäytöksiin Tamperetalolle sunnuntaina 20.5 klo:13, klo:16 ja/tai klo:18 alkaviin näytöksiin. Jos pylly kestää, voi katsoa kaiken, koska kukin näytös on erilainen. Aikuisten näytös on ensimmäinen, ja sieltä tapaa minut. Neljältä alkaa lasten näytös ja kuudelta nuorten näytös. Liput kannattaa noutaa tanssikoululta etukäteen, koska aina näytökset täyttyvät ääriään myöden.

Itkettää lavalla ja katsomossa
Sitten annetaankin kuvien puhua puolestaan. Nähtävänä on Suomen kolmanneksi paras voguing esitys tältä vuodelta, uudestaan ja uudestaan minua itkettävä contemporary jazz ryhmän esitys, cancan tanssia ja street kisoissa esiintyneitä ryhmiä (voguing niistä vain yksi esimerkki).

Nuorta osaamista
Can Canin huumaa
Joaquimin kurssit on kohta taas täällä!

Can Can on laji, mikäs muu? :)


Voquing
ps. Tilastotietona mainittakoot, että 2,5h kenraaleja seurattuani (ja osallistuttuani) olin ottanut 150 valokuvaa... Nähtävää siis riittää, taatusti)

pps. Joaquim, we miss you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti