tiistai 1. toukokuuta 2012

Vappu ja synttärit! Mitä PT toivoo synttärilahjaksi?

Tänään on sekä vappu, että minun synttäripäiväni. Taas ollaan vuoden vanhempia ja toivottavasti viisaampia. Vappuisten munkkien, skumppalasien (huomaa tyhjiä tähän aikaan aamusta!) ja serpentiinin seasta haluan toivottaa ihanaa vappua kaikille teille.


Minulle vappu tarkoittaa omia synttäreitä ja vanhenemista. Eilen vanhenemisesta kertoivat konkreettisesti ystävien vierailu kera seitsemän alle 4-vuotiaan. Ystäväperheiden saapuessa nykyään taloon saapuvat kakkavaipat, hihkuminen, vauhti ja hetkittäin vaaralliset tilanteet. Pilttiä ja maitoa kaapista jo löytyykin, ja aina on kodistani löytynyt joku kasa leikkikaluja pikkuihmisille. Ei voi olla kovin nuori enää, kun kavereistakin on jo minipainoksia olemassa :)


Tänään vuorossa on suvun vierailu, jossa nuorimmatkin edustajat ovat melkein 8-vuotta täyttäneitä kaikki. Sukulaisilta ei ole voinut kieltää lahjomista, toisin kuin kavereilta. Tästä syystä tänäkin vuonna on pitänyt miettiä mitä haluaisin. Haaveissa siintää uusi pyörä, ja sillä Pirkan pyöräilyn valloitus. Lisäksi vakaa aikomus on osallistua Tampereen Puolimaratonille syyskuussa.


ps. Hetken päästä ajattelin karata vappulenkille ennenkuin alan valmistella seuraavaa munkkierää. Miten sinä treenaat "kansallisina juhlapyhinä"?

4 kommenttia:

 1. Hyvää synttäriä! Salilla kävin tekemässä taas mahtavan jalkatreenin. Aina täysillä ja loppuun saakka! Päälle puoli tuntia pyöräilyä jotta huomena pääsee liikkeelle =)

  Sonja

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea vaan! Minä kävin pitkällä lenkillä ja ihailin samalla kevättä ja sinivuokkoja.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hyviltä treeneiltä. Valoisassa on ilo treenata ulkona ja sisällä voi treenata koska vaan hyvin. Itse ihailin Nekalan omakotitaloja ja haaveilin että joskus vielä minullakin on oma talo, ei vain kappale rivitaloa :)

  VastaaPoista
 4. Pirkan Pyöräilyn sivuilla on jotain hässäkkää, mutta älkää menettäkö toivoanne! Pirkan kierroksen pääsivu toimii: http://www.pirkankierros.fi/pirkan/index.php

  VastaaPoista