sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Hallittu repsahtaminen ei mennyt ihan niinkuin Strömssössä - 6kg 6vk haaste viikko 3

Jaahans, viikko hurahti ja nolla postausta. Pahoittelut arvoisat lukijat. Olen treenannut ja treenannut ja syönyt ja syönyt. Kuten viimeksi mainitsin, oli Pirkan pyöräilyä varten pakkokin vähän hellittää dieetistä ja repsahtaa hallitusti viikonlopun ajaksi. Hallittu repsahdus jatkui vielä maanantaina palautteluidealla. Koko kolmen päivän ajan teki aamupuuroa maistellessa lähes itkeä ilosta...

Noh, tällaiset tarinat eivät yleensä pääty hyvin. Kun kyseessä on aamupuuro ja onnenkyyneleet sekä äärimmäisen rankka treeniviikko voi varautua pahimpaan. Söin maanantaina hampurilaisen ja ranskalaiset, koska rahkavälipala (jossa marjoja ja maitorahkaa) ennen 4,5 tunnin tanssitreenejä ei jaksanut kantaa minua kotiin asti ja toisaalta Los Angelesista saapunut opettaja ja muut vanhat kamut houkuttivat liiaksi.

Tiistaina yritin tsempata ja siirryin takaisin ruotuun jogurtti + 2rkl mysliä aamiaisiin pienellä marja ja maitorahka lisällä. Jostain syystä rakkaat proteiinipatukkavarastoni olivat ehtyneet ja söin treenien lomassa eldoradon myslipatukoita (suklaata ja viinirypäleitä myslin joukossa, omnom!). Illalliseksi väkertämääni jauheliha-parsakaali-täysjyväpastapataa. Ei ihan kirjan ohjeilla siis tiistainakaan...

Keskiviikkona lounas venyi yli kahteentoista asti ja sisälsi ruiskuoressa olevan pancho villan hampurilaisen sekä muutaman ranskalaisen. Rahkavälipala kantoi yllättävän hyvin illan treenit, mutta sitten taas seura ja hiilarihimo sai minut sortumaan 2h+k ravintolassa pöydän kokoiseen toastiin... Metwurstista ja mozzarellasta taitaa saada karppaaja pisteet, mutta vaaleasta leivästä taitaa tulla sanomista?

Torstaina kärvistelin kiltisti puoli kahteen saakka aamuisen jogurttisetin voimalla. Peli oli selvä, kun reitti kulki Subwayn ohi. Jos itseään voi jostain edes kehua, niin siitä että otin vain puolikkaan leivän ja jätin majoneesit ja juuston vähemmälle korvaten ne tuplamäärällä kananrintaa. Eva Wahlströmkin suosittelee subeja... kaikui mielessäni. Jepjep!

Perjantaina ajattelin tsempata, kun tiesin että lauantaina tulee otettua alkoholia mikä on ehdottomasti kielletty ohjelmassa. Päivä meni hyvin, ja jopa ABC:n huoltiksen noutopöydästä sain koottua ohjelmaan soveliaan aterian höyrytettyjä kasviksia ja kuivaksi paahdettuja kanafiletikkuja. Perjantaina myslipatukat oli jo syöty, joten kärvistelin vedellä. Illalliseksi kotona söin tekemiäni luomujauhelihapihvejä ja salaattia.

Viikon opit:

  • Kun on kiire, suunnittele etukäteen ja vältä sudenkuopat ja suden nälkä
  • Ihminen voi olla addiktoitunut kaurapuuroon ja herkistyä sen uudelleentapaamisesta vaikealla hetkellä
  • Syö 3-4h välein ja vältä hillittömät ylilyönnit, tärisevät kädet ja vastaantulijoiden tappohimo
  • Kun näet ihania ystäviäsi rajatun ajanjakson ja voit viettää heidän kanssaan aikaa, älä anna ruuan rajoittaa vaan nauti täysin rinnoin. Dietille ehtii seuraavallakin viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti