perjantai 1. kesäkuuta 2012

Trainer 4 You Helsingin avajaisissa

Eilen oli hassu päivä. Mietin siinä istuskellessa, että jos joku olisi kysynyt pari vuotta takaperin että missä tilanteessa tönötän tuona hetkenä ei ensimmäisenä olisi tullut mieleen vastata että upean kuntosaliklubin spa-tilojen, koulutuskeskuksen ja kuntotestausaseman hulppeissa tiloissa avajaisjuhlallisuuksien kutsuvieraana.
Ruokaa!!! Ihan parasta!!!
Tästä sai valita, jätin valokuvaamatta kakut vaan en syömättä :D
Tilaa on ja Kinesis laitteita
Puhetta piti ja esttelykierroksen järjesti T4Y:n "isä" eli Riku, jonka liikuttavia ajatuksia voit lukea täältä. Aika herätteleviä faktoja.

  • Suomalaiset ovat kuuden tunnin työkunnossa.
  • Vuonna 2008 jonkin iltapäivälehden tutkimuksessa suurin osa meistä Suomalaisista toivoi parempaa kuntoa ja terveyttä. Silti on kiduttavan selvää ihan jo katukuvasta katsoen kuinka vähän olemme valmiit asiaan panostamaan.
  • Tupakkatauoille ravaavat kollegat ovat paremmassa fyysisessä kunnossa kuin ne jotka istuvat senkin ajan kiltisti työpisteen vieressä. Edes tupakka ei ole niin epäterveellistä kuin istuminen!

Riku treenaa vaikka puku päällä! Niin innoissaan hän oli ;)
Ensimmäisenä ajatuksena Rikun esityksessä oli kuitenkin seuraava ajatusleikki:
Mikä olisi hinta sille, että myisit oman terveytesi pois? Saisit rahat, mutta jäisit raihnaiseksi ja jaksaisit kävellä nipin napin parisenkymmentä metriä. Sydän piiputtaisi, keuhkoissa ahdistaisi, kiloja tulisi kuluneille nivelille kannettavaksi useampi kymmenen kiloa.

Toiminnallista harjoittelua. Ihan ei uskoisi että miehen alla on tuoli, mutta on siellä!
Omasta maailmasta siihen ei löydy mitään rahamäärää, jolla myisin oman terveyteni. Moni pitää silti autoa perustellumpana hankintana kuin personal traineria. Voin taata että PT on halvempi ja hyötysuhde annetulle panokselle on ihan omaa luokkaansa autoon verrattuna. Jos molempiin ei ole varaa, ehdotan että hommaat PT:n ja bussikortin :)

Lopussa saatiin koittaa kehonkoostumusanalyysia. Tässä testissä PT-kollega, mittaajana PT-kollega :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti