keskiviikko 4. syyskuuta 2013

MoveMe siirtyy digiaikaan ja avaa verkkokaupan!

Torvien törähtelyä ja vienoa kätten taputusta, saanko esitellä, MoveMe verkkokauppa!!!

Kauppa löytyy seuraavasta osoitteesta,

http://moveme.mycashflow.fi/

ja sieltä voi ostaa tuttuja valmennuspaketteja, kahvakuulakortteja sekä uutuustuotteena myös ravintovalmennusta etänä toteutettavana versiona. Nyt vaan siis shopshop!

verkkokauppa löytyy osoitteesta http://moveme.mycashflow.fi/

Avajaistarjouksena, sekä syksyn että uuden yhteistyön kunniaksi tarjolla on hyvinvointipaketti edulliseen hintaan syyskuun ajan. Huimalla 25% alennuksella ostat uudet kivat treenikuteet tai viet mielitietyn viikonlopun Pariisin-matkalle.

Paketti on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä Kauneushoitola Pumpulin kanssa. Kuntoprojekteissa, mutta etenkin painonpudotushaasteissa, on usein ongelmana löytää itselleen hyviä palkintoja ruodussa pysymisestä. Me olemme ratkaisseet ongelman puolestasi ja tarjoamme sekä hemmottelua, että aineenvaihduntaa tukevaa lymfahoitoa valmennuksen kanssa paketissa. Hoidot ja valmennukset ajoitetaan toisiaan tukemaan ja sinulta säästyy aikaa ja vaivaa.

Hyvinvointipaketti
Jos tahdot lukea lymfahoidoista enemmän, voit katsoa minun kokemuksiani tästä. Hemmotteluhoidoista löydät varmasti omat mieleiset valinnat, niin miehille kuin naisille. Ja samallahan voit kokeilla jotain itsellesi uutta ja erilaista hemmottelua?

Paketti on myös aikas mahtava lahjaidea esim. kimpassa hankittavaksi pyöreitä vuosia täyttävälle. Mikäli hankit paketin nyt, se tulee lunastaa alkamaan kuukauden sisällä tilauksestasi. Jos osamaksumahdollisuus kiinnostaa ota suoraan yhteyttä taina@moveme.fi ja katsotaan mitä voidaan tehdä. Tarjous on voimassa syyskuun loppuun ja paketteja on rajoitettu määrä. Nopeat syövät hitaat ja lopuille sama paketti on tarjolla 25% korkeammalla hinnalla syyskuun jälkeen.

ps. Käyhän tsekkaamassa uusi palvelu TampereTarjoaa.fi johon saattaa ilmestyä mielenkiintoisia tarjouksia lähiaikoina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti