sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Haluaisitko SuperTreeneihin 16.3. Turkuun?

Jos haluaisit on koittanut sinun onnen hetkesi, sillä tarjolla on kaksi lippua. Osallistumalla kisaan voit voittaa lipun omaksesi, ja yhyttämällä kaverisikin mukaan taistoon hän saattaa tulla sillä toisella lipulla kanssasi.

Lippuja on jaossa minulla siksi, että olen itse menossa ohjaamaan Danceholic tuntia tuonne tapahtumaan. Tietenkin tahdotte tulla minua sinne moikkaamaan ja Danceholicin huumaan tutustumaan? Tämän tunnin lisäksi voit ottaa osaa muillekin tunneille vesijumpasta saunajoogaan tai kuunnella asiaa kauneudenhoidosta raakasuklaaseen luennoilla.

Osallistuaksesi kisaan vastaa kommenttikenttään (yhteystietojesi kera): Mikä olisi ohjelmasta yksittäinen paras juttu minkä ehdottomasti menisit kokeilemaan jos lipun saisit? Tunti, luento tai joku ihan muu jos sellaisen keksit. Tapahtuman ohjelman löydät täältä: http://www.supertreenit.fi/ohjelma-2014/ Lisäpisteitä ei saa vaikka valitsisi Danceholicin vaan kaksi innostuneinta perustelua voittaa :)

Urheiluhallin puolella olevat tunnit
Kylpylän puolella olevat tunnit

Luentoja molempien tapahtumapaikkojen puolella
Kisa päättyy 25.1.2014 klo:12.00. Tämän jälkeen tulleita vastauksia ei huomioida. Kilpailun juryna toimin yksin minä ja päätöksistä ei voi valittaa. Tai voi valittaa, mutta valituksia ei huomioida :) Nyt siis näppikset sauhuamaan ja perusteluita kirjoittamaan!

Helpoiten pysyt kartalla blogin tapahtumista kirjautumalla lukijaksi, mutta tämä ei ole pakollista kisaosallistumisen vuoksi. Jos tuntuu ettet tahdo yhteystietojasi (sähköposti riittää) julkisiksi, voit myös laittaa minulle sähköpostia osoitteella taina@moveme.fi

<edit 14.1.2014> Päivitetty luentojen aikataulut oikeaksi. Alkuperäiseen postaukseen oli livahtanut vuoden 2013 luennot... Pahoittelen! Kaikkien osallistuneiden kommentit ovat edelleen silti voimassa.

7 kommenttia:

 1. Hienoa, kerrankin omalla seudulla tapahtumia! Kiinnostavimmalta kuulostaa Jarno Saarisen luento Terveellisyys ja hyvä maku samassa paketissa? Olen itse innostunut ruoanlaitosta ja teen paljon ruokaa. Olisi hienoa saada ammattilaiselta vinkkejä, miten ruoanlaittoa voisi keventää tai luoda makumaailmoja keveillä aineksilla.
  Sähköpostiosoite: katrisaa(at)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Ensin keskivartalon tehotreeni jonka jälkeen luonnollisen ruokavalion perusteet. Siitä kesää varten juoksuklinikalle pistämään askeleet kuntoon ;)

  VastaaPoista
 3. Päivitetty luentojen aikataulut oikeaksi. Alkuperäiseen postaukseen oli livahtanut vuoden 2013 luennot... Pahoittelen! Kaikkien osallistuneiden kommentit ovat edelleen silti voimassa.

  VastaaPoista
 4. Ensimmäinen anonyymi voisi sitten vielä korjata osallistumistaan :) Edelleenkin ruokavalioasiat nousee esiin eli luento "Luonnollisen ruokavalion perusteet" kuulostaa kiinnostavimmalta. Harmi, kun se oli viimevuotinen ohjelma, nuo kokin vinkit olisivat olleet todella toivottuja.
  katrisaa@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Trampoliini jumppa ehdottomasti. Lähinnä jännittää laskeutuuko sitä sille pienelle trampalle takas vai sen viereen :D Mari R

  VastaaPoista
 6. Heippa! Menisin ehdottomasti kuuntelemaan tuon psykologi Marja Luokkakallion luennon Uutta virtaa liikuntamotivaatioon, äärimmäisen mielenkiintoinen aihe! Liikuntaan liittyvä motivaatio tuntuu joskus olevan hukassa vaikka liikkuminen on pelkästään ihanaa! Ristiriitaista, eikö? Motivaatio on kuitenkin rakennettavissa oleva asia ja olisi mielenkiintoista ja rakentavaa kuulla siihen asiantuntijan vinkit! Opiskelen itse kasvatustiedettä ja psykologiaa joten aihe liittyy myös alaani. Näin muuten koululla tänään Supertreenien mainoksen, mutta lippujen hinnat ovat aika suolaiset! Googlettamalla tapahtuman löysin blogisi ja tämän kilpailun! :) Lauantaita ootellen ja terkuin, Laura. (laelle@utu.fi)

  VastaaPoista
 7. Voittajat ovat selvillä. http://movemeliikuttaa.blogspot.fi/2014/01/supertreenien-liput-ovat-voittaneet.html

  VastaaPoista