maanantai 27. tammikuuta 2014

Uudet vermeet ja sunnuntai sali vaan on kivoja

Kun kävin vuodenvaihteessa Gazozzilla, niin mukaan tarttui yhtä ja toista. Yksi oli nämä "nyrkkeilykengät". Näin nuo ikkunassa, ja heti hipeltämään pinkkejä tossuja vei tieni. Uutta mallistoa, hinta ei päätä huimannut. Ei toisaalta ole mitään pehmennystä tai ponnuominaisuuksia pohjissa. Ihan naturell meiningillä tallataan näillä. Mutta eipä sitä kuntosalilla oikein mitään ihmeitä tarttekaan. Minähän viiletän siellä välillä five fingerseissäni, eli minimaalisilla jalkineilla.

Gazozin uudesta mallistost popottimet elikäs kengät
Kerran pitää vielä funtsata, että uskaltaako popottimilla mennä vetämään bodycombat tuntia. Nehän ovat nyrkkeilykenkien näköiset, että sinällään täydelliset. Mutta vaimennuksen puute voi olla aika karu kokemus. Vaan ehkäpä... en sano vielä ei.

Valoilmiö. Oli hienompi livenä :)
Jännä sunnuntain hetki oli outo valoilmiö kuntosalin seinällä. Niin sitä vaan näkee kauneutta kaikkialla jos on aikaa ja halua katsella ympärilleen. Ohjelmassa oli itselläni jalkapainotteista tekemistä, joka vaatii rauhalliset 60-90 sekunnin sarjapalautukset. Oli aikaa katsella. Seuraavaan ohjelmaan aion ottaa kinesioseinällä liikkeitä. EasyFit Koivistonkylästä moinen ihanuus löytyy.


ps. Tulossa on juttua virtuaalitunneista ja Koivistonkylän EasyFitin kuntosalin varustuksesta. Jos tahdot toivoa mitä erityisesti näissä jutuissa käsiteltäisiin otahan kommenttiboxin tai sähköpostin kautta yhteyttä pikaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti