maanantai 16. kesäkuuta 2014

Järjettömän hyvää raakakakkua!

Olin perjantaina bloggari-illassa tutustumassa Pikku-Paratiisin tarjontaan. Ilta aloitettiin uutuus smoothiella, jossa oli kesäisen kutsuvasti raparperia ja mansikkaa. Oli muuten hyvää. Makeaa, raikasta ja molempien pääaineiden maut tunnistettavissa. Itse en laittele smoothieihini mitään makeutusta, niin tämä maistui agave-siirapin vuoksi aikas makealta. Samalla omistaja esitteli paikan tarinaa ja sitä mitä heillä on tarjota asiakkailleen.

Luulen rakastuneeni... tähän kakkuun... Meidän täytyy alkaa tapailla useammin <3
Omistaja ja herkut valmistanut taituri, sekä minä iphonen kanssa peilissä.
Oletko esim. joskus miettinyt työporukalla mitä lounasta voisitte tilata konttorille? Pikku-Paratiisi toimittaa tahtoessanne smoothiet tilauksesta tehtyinä tuoreina perille asti. Tai voitte ottaa kävelylounaan ja hakea ennakkotilatut smoothiet mukaan ja nauttia kesäisestä löntystelystä pitkin kaupungin katuja.

Tästä kuvasta voi vaklata smoothielistan ja numeron josta voi tilata omansa valmiiksi noutoa varten.
Smoothien jälkeen ja aikana tutustuttiin muihin paikalle tulleisiin. Oli ilo tavata bloggaajia omasta kotikaupungistani. Ja oli jännä ihailla sitä järjestelmäkameroiden määrää. Pitäisikö itsekin vihdoin sijoittaa moiseen aparaattiin? Onko teillä jotain vinkkejä valintaan? Nyt omistan tehokkaan pokkarin, jolla esim. sukelluskuvia on otettu. Olen nuoruudessani kuvannut filmikameralla ja kehittänyt kuvia itse pimiössä. Jotain valokuvauksesta siis älyän, mutta digimaailma ja järkkärit ovat hieman ahdistava maailma toistaiseksi. Apuja otetaan siis vastaan!

Siitä se ilta sitten lähti - mansikka raparperi kesä smoothie
Saimme tilata mieleisemme kahvit tai teet ja sitten siirryttiin kakkuun ja suklaaseen. Kakku oli tajunnan räjäyttävän hyvää! Minttua, suklaista kerrosta ja rapsakkaa pohjaa, jossa toffeinen makeus sitoi kaiken yhteen. Olisin voinut vaikka vannoa, että pohjassa oli pekaanipähkinöitä, mutta ainesosaluettelon perusteella oli pakko myöntää olleensa väärässä. Kerrankin kakkupala josta tuli täyteen hyvällä tavalla. Ohessa nautittu "I love Tampere"-suklaa oli hyvää sekin.

Mitä oli raakakakakussa. Hetken saattaa joutua testailemaan koostumuksia että saa kohdalleen. Let the games begin!
Lämmöllä suosittelen testaamaan tämän paikan herkkuja. Iso smoothie käy kepeästi lounaan asemesta ja ravitsee ihan eri tavalla kuin vaikkapa pizza. Ja vie paikanpäälle se ystävistäsi, joka isoiten on kaikkea tällaista "hömpötystä" vastaan. Kerro kommenttiboksiin kokemuksiasi ja katsotaan millaisia fiiliksiä on syntynyt.ps. Älä unohda yhteistyöetua! Koodilla "MoveMe" saat smoothie ostoksesi kanssa ilmaiseksi raakasuklaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti