sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Yöjuoksulla kirjaimellisesti

Sain lauantai iltana myöhäisherätyksen siihen, etten ollut tehnyt koko päivänä yhtikäs mitään. Tai jos rästiin jääneiden parin telkkarisarjan katselu padilta lasketaan tekemiseksi, niin sitten päivä oli oikein vauhdikas...

Mies oli päivemmällä heittelemässä Turun serkkujensa kanssa frisbiigolffia ja illaksi porukka suuntasi South Park festareille. En ole varsinaisesti metallin ystävä niin en ollut menossa festailemaan. Jotenkin päivällä teki vaan mieli olla ja möllöttää niin en lähtenyt heittämäänkään. Ruoanlaittokin jäi jauhelihakastikkeeseen ja pastaan. Tämä gurmeetti tehtiin tietenkin vasta kun kädet tärisivät nälästä.

Siellä se kuu möllöttää katsellen yöjuoksijaa
Ja sitten klo:22.50 iski ajatus että "Nyt lenkille!". Tuumasta toimeen, kamat niskaan ja menoksi. Olin vähän säästellyt Zombie runin viimeistä kahta jaksoa sopivaa hetkeä varten ja nyt oli täydellinen keli. Latasin molemmat kaksi jaksoa ja päätin että noin tunnin lenkki maksimissaan, jossa ehtii molemmat kuunnella ja hölkötellä hieman.

"Aurinko laskee selkäsi taa..." tai siis puiden taa?
Keli oli täydellinen. Koko päivän on sadellut ja nyt keli oli kevyen raikas. Sade on myös saanut kukat ja pensaat kukoistamaan. Tuoksu ilmassa oli huumaava. Käsinkosketeltavan ihanan puhdas ja raikas sekä tuoksuva.

Ja mikä parasta, joka paikkaan oli laskeutunut pieni sumu. Se sopi zombie runiin täydellisesti. Katulamppujen valokiiloja, kaukana laskeva aurinko, haalea hämärä. Eikä ketään missään suurimman osan ajasta. Oli helppo eläytyä tarinaan.

Tässä on kovasti koitettu kuvata sitä niityllistä kukkia ja usvaa kaiken yllä.
Vaan noh... uskotteko kun sanon että oli hienon näköistä? :)
Askeleet suuntasin poikkeuksellisesti kohden keskustaa ja Koivistonkylässä kuulosti jo siltä että olisin ihan festareiden vieressä. Jatkoin vielä lähelle Arboretumia jossa kohden alkoi sopivasti soida "Final countdown" legendaarisen Europen esittämänä. Päädyin sittenkin siis festeille ;)

Ihana elämys, suosittelen! Kesäillan ratoksi upeissa tuoksuissa ja valaistuksissa tuntuu kuin juoksisi sadussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti