torstai 19. kesäkuuta 2014

Taistelu rannalla, illalla

Tiedättekö mitä minä tein eilen klo:23 illalla? Olin Pyynikin uimarannalla ja taistelin menemään Bodycombat ohjelman numero 60 hyvässä seurassa. Mukana oli reilu sakki hullua porukkaa ja idean äidit Sanna ja Ninnair. Lisäksi paikalla oli kannettava mankka ja pari kameraa kuvaamassa.

Taistelupukarit... eiku kaverit! :)
Oli ihan huippua riehua homma menemään ilman taukoja hiekan pöllytessä. Jokainen potku syöksi kasan hiekkaa ilmaan, jota illan jälkeen löytyi kirjaimellisesti ihan jokaisesta sopukasta. Hiekassa hyppiminen ja liikkuminen oli yllättävän raskasta ja tänään aamulla fiilis oli käsin kosketeltavissa reisissä ja pakaroissa. Ihanaa!

Arvatkaahan huviksenne mikä biisi on tässä menossa ja miksi juuri tässä päätin vähän valokuvata? ;)
Jokainen meistä sai aikaan pienen oman poteronsa tunnin aikana. Kolmoiskyynärpäiden kohdalla sekä yläkoukkusarjoissa tuntui että kaivautuu puolta pohjetta myöden santaan. Viimeistään keskivartalosarjassa sai hiekkaa korviin ja silmiin asti kun jalat nostettiin ylös ja niitä viuhdottiin edestakaisin. Jäätävä keli ei paljon painanut kun alkuun oli päästy.

Olihan meitä jokunen siellä heilumassa. Maisema on upea
Rauhassa etusuora komboa. Päällä fleece, paita, jumppapökät ja juoksulenkkarit. Takki on tässä jo hävitetty.
Pieni lievä katumus iski aamulla, kun olin päässyt nukkumaan vartin yli yksi yöllä ja kello soitti vartin yli kuusi aamulla. Myöhäisestä nestetankkauksesta johtuen tuohon lyhyeen viiden tunnin pätkään mahtui pari vessareissua ja epämääräistä mölinää kuumetta keräävältä mieheltä. Tulee muuten jännä juhannus kun minä en pysty kävelemään ja mies makaa kuumehoureissa pedissä :D

ps. Laitan tulemaan myöhemmin videota. Nyt saatte luvan pärjätä kuvilla

Yhtäänhän emme pyrkineet lavastamaan sellaista "JEE!"-hyppyä... Näitä kuvia (pääosin maassa jo olevia kuvia) on muutama kymmenen kipaletta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti