sunnuntai 31. elokuuta 2014

NRJ workout Helsinki - päivä 2

Hotelliaamiaiselle porhallettiin lähes heti sen startattua. Ja sitten nokka kohden Kaapelitehdasta, minä pumppiin ja kaveri joogailemaan. Uudessa BodyPumpissa on jänniä kohtia. Askelkyykkybiisissä kyykätään kiekon kanssa samoin kuin edellisen ohjelman selkäbiisissä. Lisäksi keskivartalon treenibiisissä ollaan kylkinojassa ja heilutellaan lantiota. Odotan innolla ohjelmapakettiani, jotta pääsen katsomaan mistä on kyse tarkemmin. Lupaan palata asiaan.

Energy eli tanssin energiaa
Energiaa oli myös Energy tunnin vetäjillä
Tähän perään molempien aikataulussa luki C-Workout Energy joka osoittautui tanssilliseksi aerobic tunniksi. Hauskaa liikkeiden kehittelyä ja yhdistelmiä kyykyistä ja sykettä kohottavista liikkeistä. Välillä moikkailin vähän tuttujakin. On kivaa kun tunneille voi kävellä ja sieltä voi kävellä kesken pois. Yhteisöllistä jumppaamista. Toisaalta olisi ollut kivaa jos joogatunneille ei olisi voinut marssia reilusti myöhässä, koska noilla tunneilla on tärkeää rauhoittua ja saada aikaan häiriintymätön ympäristö.

Aika päräyttävä kuva vaikka itse sanonkin. Tuolla valon keskellä kylpevät ohjaajat.
Kyykkysettejä pumpissa
Tämän setin jälkeen otettiin välisuihku, kirjauduttiin ulos hotellista ja nautittiin lounasta. Perään shopattiin tapahtuman erilaisissa myyntipisteissä. Minun täytynee tehdä erillinen postaus kaikesta siitä mitä mukaan tarttui. Muotipostaus :)

Combatoimassa
Tähän perään pääsin fiilistelemään uusimman BodyCombatin, jota vetämään oli saatu Ruotsin ohjaajakaartin jäsen. Naisessa oli voimaa ja intoa kuin pienessä kylässä ja tykkäsin isosti kun ennakoinnit ja ohjeet olivat kohdallaan. Sen verran voin paljastaa että ohjelmassa 61 on luvassa superman punch hieman erilailla toteutettuna sekä hyppypotku. Lisäksi hartiat saavat kyytiä alakoukkujen sarjoissa.

Jengiä kuin pipaa
Illan viimeinen tunti oli Body-Control Dynaaminen venyttely. Ajattelin että pääsisin hieman rentouttamaan ja palauttamaan kovasti töitä tehneitä lihaksia. Vaan tunti perustuikin enemmän tanssin tekniikkaan ja erilaisten hitaiden liikesarjojen tekemiseen. Vähän kuin balettitunnilla tehtävät lyhyet tanssinpätkät joiden tarkoituksena on ainoastaan harjoittaa tekniikkaa. Jännä konsepti, mutta aikamoinen osallistujakato kesken tunnin. Ehkäpä tunnin nimeämiseen olisi pitänyt käyttää enemmän aikaa, niin aivan niin moni ei olisi yllättynyt? Tai sitten tässä kohtaa turnausväsymys alkoi painaa ihmisiä ja he jättivät leikin kesken.

Selkeitä opasteita
Dynaamista venyttelyä
Kiva tapahtuma kokonaisuudessaan. Tilat sopivat hommaan tällä kertaa paremmin kuin viimeksi. Jäin miettimään olisiko tänä vuonna paikanpäällä ollut vähemmän porukkaa kuin aiemmin? Voi olla että aistimus oli väärä.

Tuntien ulkopuolella oli paljon kokeiltavaa ja tekemistä. Mukaan mahtui myös pari valokuvaussessiota :)
ps. Kuvasin päivän aikana parikin videota. Mitäs tykkäisitte videokoosteesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti