tiistai 4. syyskuuta 2012

Danceholic on täällä

On tullut aika hehkuttaa. On tullut aika VIHDOIN paljastaa teille millaiselta yksi toteutunut unelma näyttää.

Danceholic tunneilla pääset nauttimaan tanssiin täysin kajahtaneiden seurasta, street- ja showlajien uusimmista tuulista sekä hikoilemaan päivän huolet unholaan. Tanssilajeina ovat hiphop, funk, locking & popping, voguing, house, show ja joskus jopa break dance. Asenteella on enemmän merkitystä kuin osaamisella, mutta tunti on haastava. Sarjat vaihtuvat viiden viikon välein, etkä taatusti ehdi kyllästyä koreografiaan.
Näin kuvailen uutuustuntia nimeltä Danceholic. Aluksi tavoitteena on järjestää uskomattoman hauskoja tunteja Liikuntakeskus Leidin asiakkaille ja myöhemmin toivottavasti konseptitunnin muodossa koko maassa, miksei koko maailmassa?

Olen vähintään kymmenen vuotta haaveillut itse tunnista, joka olisi tarpeeksi haastava koreografiallisesti tanssia harrastaneelle kropalleni ja lisäksi fyysisesti tehokas ihan koko tunnin ajan. Tekniikkatunneilla ja esim. hyppyihin keskittyvillä tunneilla tulee kyllä rehkittyä, mutta välillä homma on valitettavan yksitoikkoista. Koreografiaan keskittyvillä tanssitunneilla tulee taas väkisinkin välillä aerobisesti todella palauttavia hetkiä.

Ratkaisu on täällä, vaikkakin nyt minä pidän tunnin enkä pääse "osallistumaan". Ei haittaa, olen todella innoissani ja todella tyytyväinen. Sinä voit tulla kokemaan tämän elämyksen ensimmäisten joukossa. Tervetuloa huomenna Leidille klo:19.30 alkavalle maailmanvalloitukselleni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti