keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Ennen työpäivää, virkistävää kahvakuulailua

MoveMe on tarjonnut kahvakuulaelämyksiä CGI:n porukoille jo ennen sitä, kun firmasta tuli Logican sijasta CGI. Porukkaa on ollut tiukka noin viiden hengen ydin ja nyt firman muuttaessa Hermiaan ollaan saatu joukkoon uusia tuoreita kasvoja ja isompi porukka.

Aikamme sopivaa aikaa arvottuamme, tultiin tulokseen että ennen työpäivää tehty tehokas treeni ulkoilmassa houkutti eniten väkeä. Lisäksi työpäivä aamukuulan jälkeen maistuu paljon paremmalle, olen kuullut. Hinta ei huimaa päätä ja paikalle täytyy tuoda vain itsensä. Ohjauksesta, kuulista ja muusta pidän huolta minä.


Kätevää, mukavaa ja riittävän helppoa liikkumista. Millaisia juttuja teillä on käytössä työhyvinvoinnin lisäämiseksi? Jos teillä ei ole ohjattua liikuntaa työporukalla ja koet että voisi olla sen aika, otahan yhteyttä. Pistetään työpaikan ihmiset hyvälle tuulelle heti aamusta, tai vaikka piristetään iltapäivää! Osoite on www.moveme.fi tai taina.moveme@gmail.com.

ps. Kuulailijat maksavat treeninsä itse ja siksi tervetulleita ovat myös CGI:n ulkopuoliset tahot. Ota yhteyttä ja laitan kutsun tulemaan aamukuulaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti