sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Maxim testissä osa 2

Kirjoittelin Buzzador jutuista aiemmin ja siitä että sain testiin Maximin tuotteita. Tänään alkaa olla viimeisten patukoiden aika ja testattiin niitä yhdessä BodyCombat tunnilla kaverin kanssa. Oli After training bar ja Recovery Bar.

Recovery Bar oli banaanin makuinen ja yllättävän hyvällä koostumuksella varustettu. Ei sellainen jauhoinen ja kuiva, kuten patukat tuppaavat usein olemaan. Lisäksi saavutukseksi raati laskee, että minä joka tykkään banaanista vain sellaisenaan syötynä pystyin väittämään että banaaninmakuinen patukka oli ihan ok. Patukka oli aikamoista muussia lojuttuaan treenilaukun pohjalla viikon verran, mutta se ei taida olla patukan vika vaan allekirjoittaneen huolimattomuutta :)


After training barin makuna oli suklaa. Päästiin perinteisempään kovaan, kuivaan ja hieman jauhoiseen makumaailmaan. Kaveri piti tuttua ja turvallista parempana makuelämyksenä, kuin minä. Makuasioista lienee turha väitellä? Tähän päälle vedettynä palautusjuomajauhe alkoi jo tökkiä, eli selkeästi patukoissa on energiaa.

Ihmeteltiin yhdessä miksi on palautuspatukka ja treenin jälkeinen patukka erikseen. Että eikös palautumista tarvita juurikin treenin jälkeen? Pääteltiin erot pakettien ravintosisällöistä. After training bar sisälsi 100 grammassa yhtä paljon proteiinia kuin banaaninmakuinen Recovery bar, mutta puolet vähemmän hiilihydraattia. BodyCombat tunnin jälkeen olisi tärkeää tankata hiilarivarastotkin täyteen, joten se olisi ollut parempi valinta tähän tarkoitukseen. BodyPump tunnin tai salitreenin jälkeen voisi olla parempi turvautua vähemmän hiilaria sisältäneeseen After training versioon.

Nyt vedettiin puolikkaat patukat naiseen ja molempia makuja, joten homma taisi mennä ihan hyvin kuitenkin. Vaikka buzzador kampanja jo loppuukin aion tulevan viikonlopun BodyCombat koulutuksessa pistää testiin nuo poretabletit joita paketissa tuli. Pidempää aerobista suoritusta kun ei ole ehtinyt testijakson aikana tulla, en ole tuhlannut tabletteja tavallisiin treeneihin.

Jos tahdot itse Buzzadoriksi, liity tätä linkkiä käyttäen: https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=fersis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti