keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Onnistumisia - jaettu ilo on suurempi ilo!

Muistatteko tämän arvonnan, ja siihen tulleet vastaukset? Ei sen väliä vaikkette muistaisikaan, siinähän se linkki on, käykää lukemassa ja innoittukaa!

Nyt haluaisin muuten vaan kerätä teiltä onnistumisen elämyksiä. Missä olet onnistuneet? Pienessä tai suuressa, kauan tai vähän aikaa sitten, päivittäin tai vaikka vaan kerran? Kerro myös kuinka monta epäonnistumista tuo homma vaati ennen onnistumista. On ollut itselle tärkeää huomata, että parhaat onnistumiset ovat vaatineet raakaa epäonnistumista lukuisia kertoja. Todella harva asia on ollut täysosuma heti ensimmäisellä kerralla. Sitä jaksaa epäonnistua hymy huulilla, kun tietää että lopulta homma alkaa varmasti sujua jos niin on tarkoitettu!

Tässä yksi oma onnistumisen hetki :)
Pienen palkinnon lupaan yhdelle tarinansa jakaneelle, mieluusti ihanimmalle, mutta saatan sortua tuomarin roolissa myös arpomaan. Keräillään onnistumisia pari viikkoa, tai ainakin niin että saadaan kymmenisen kappaletta muita innoittamaan. Vähän niinkuin tekisitte hyväntekeväisyyttä tuiki tuntemattomille ja myös itsellenne. Koska positiivisten asioiden ajatteleminen tekee onnelliseksi. Itsekin virnistelen täällä kuin juuri olisin jossain onnistunut :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti