keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Jänniä juttuja huomenna

Pakko oli tulla välissä hehkuttamaan huomista. Jos joku olisi kysynyt pari vuotta takaperin mihin mittoihin tämä MoveMe homma venyy, en olisi kyllä uskonut. Olen niin innoissani kaikesta hauskasta ja uudesta!

Pääsen lanseeraamaan vasta painosta saapuneet kahvakuulakortit!
Huomenna aloitetaan aamukuulailulla CGI:n porukan kanssa ja matkaan tulee myös valokuvaaja. Hän kuvaa maahantuojan esitteeseen juomapulloja aidossa käyttötilanteessa. Mannekiineiksi tahdottiin ihan tavallisia tallaajia, ja niitähän siellä kahvakuulatunnilla käy! Ihanaa, että aitous kelpaa esitteeseen asti ja nimenomaan kahvakuulailua on haluttu hommassa käyttää. Jos ehdin ja saan luvan, niin taidan näpsäistä pari behind-the-scenes otosta teitä varten.
Kuva lainassa Varimportin webshopista
Kahvakuulailun jälkeen sain luvan käydä hakemassa testiin Jawbone UP laite Varimportista Hämeenkadulla. Kyseessä on laite joka mittaa päivittäistä aktiivisuutta ja unta. Ihan siis kaikkea. Mittaa ja arvioi, ja vääntää kivoja käppyröitä iPhonen kautta katsottaviksi. Tästä tulossa arvostelu ja toivonmukaan jokin etu teille blogin lukijoille. Katsotaan mitä saadaan kehiteltyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti