perjantai 5. heinäkuuta 2013

Arvonta suoritettu - Helsinki workouttiin lähtee....

Minna! Ei pidetä teitä jännityksessä otsikkoa kauempaa :) Lupasin Facebookissa ekalla osallistujalle henkisen yhden pisteen ja se turvin hänen tarinansa nousi tasaisesta porukasta ylös. Tulevalle liikunnan ammattilaiselle on ilo ojentaa lippu ja kehottaa miettimään jos ammattilaisuus olisi jo arkea elokuun lopulla? :)


Functional training ei välttämättä ole treeniä jossa veri purskuaa suusta. Tehokasta ja tarkoituksenmukaista liikettä se sen sijaan on. Näin ainakin minun vuoden mittaisella functional trainer kurssilla opetettiin. Katsotaan miten tuo homma taipuu ryhmäliikunnaksi :)

Minna, otan sinuun yhteyttä lipun toimittamiseksi pikimmiten, stay tuned! Muut teistä suuntaavat lippukauppaan tänne: http://www.helsinkiworkout.fi/

2 kommenttia:

  1. Oi ei, myöhästyin! Muistin, että armonaikaa on viikon loppuun. No arvonnat ei ole mun vahvinta lajia...onneksi lippuja voi myös ostaa ;)
    Onnea voittajalle!

    VastaaPoista
  2. Voi Leeni! Parempi nopeus ensi kerralla. Toivottavasti törmätään tuolla tästä huolimatta. Kuten sanottu, lippuja saa onneksi ostaa :)

    VastaaPoista