keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Aamiainen syynissä

Tällaisella lähdettiin tänään liikenteeseen kun takapihan punaviinimarjapensaat ovat kypsyttäneet sadon. Maustamatonta risupartajogurttia, banaania, punaisia viinimarjoja ja luomumysliä. Kirpeää, makeaa, täyteläistä, rapsakkaa.


Perinteisin aamiainen itselle on kaurapuuro, mutta 3kk välttämisdieetti Food Detectiven tulosten vuoksi opetti hakemaan vaihtelua myös tähän. Toki lehmän maidon välttelyssä tämäkään ei olisi passannut silloin.

Mitä te syötte aamiaiseksi? Vaihteleeko se paljon, vai onko resepti sama useiden vuosien takaa?

4 kommenttia:

  1. Jumahdan monesti pitkäksi aikaan samaan aterian helpostikin, en juuri kaipaa vaihtelua. :)

    VastaaPoista
  2. Aiemmin aina kaurapuuroa ja raejuustoa, nyt ei lehmänmaitotuotteet kuuluu ravintoon joten siirryin muniin ja vihanneksiin. Munat aiehtuttavat yliherkkyyttä joten just eilisestä lähtien nekin on pois. Joten se menee Whey protsku smoothiella ja lisäksi marjoja ja muita viherjauheita tai sitten lihaa/kanaa kasviksia. =)

    VastaaPoista
  3. Melkein aina sama aamupala, pitkän aikaa ja hartaasti kunnes kyllästyn ja vaihdan vähäsen. Runko pysyy samana.

    VastaaPoista
  4. Smoothie, munakas tai puuro vaihtelee pohjana ja siihen sit aina jotain tilpehööriä päälle näin lyhyesti ja ytimekkäästi :D

    VastaaPoista