sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Ylläs ja tämän kevään lumiloma

Ylläksen rinteitä
Kuten aiemmin kirjoituksessa mainitsin, niin jaksotettuun ohjelmaan tuli tuunaustarvetta. Viime viikon vietin flunssassa ja nautin runsaan mehun, levon ja nenäliinojen kera myöskin yhden antibioottikuurin. Ei juostu ei, eikä tehty toiminnallista treeniä salilla. Toinen tuunaustarve oli tämä Lapin lomaviikko, joka oli ohjelmaa tehdessä vähän vielä epävarma.

Aurinkokin paistaa!
Nyt kun olen täällä niin riemulla ei toki ole rajoja, vaikkakin nenä vuotaa solkenaan edelleen. Täytyy myöntää, että kuulailukoulutuksen jälkeen autossa vietetyt 10 tuntia eivät vetreyttäneet lihaksia, mutta tänään tuli suoriuduttua kunnialla kauden ensimmäisistä laskuista ja käveltyä kaupalle n.5-6km hakemaan ruokatarpeita. Eilinen meni siis matkustaessa ja Chalet-huoneistoon asettuessa.

Punainen paholainen rinteessä?
Olen ollut Ylläksellä viimeksi teini-ikäisenä. Meillä oli tapana mennä serkkujeni ja heidän perheidensä kanssa hiihtolomalle isolla porukalla, kun olin pienempi. Näillä ihanilla reissuilla lähes aina kohde oli Ylläs. On kyllä tämä paikka muuttunut! Ihan edukseen toki.

Keittiön seinässä on aika ihana pinta!

Olemme Ylläsjärven puolella ihan rinteiden vieressä sijaitsevassa "kerrostalossa" jossa nykyajan ihmeitä, eli Chalet-huoneistoja on. On jännää kun kesken rinnepäivän voi käydä vaikka syömässä "kotona", eikä ole pakko tyytyä rinneravintoloiden tarjontaan. Hyödynsimme tänään tosin rinneravintolaa ja aika hauskaa oli kyllä sekin, että jokainen laskija sai ottaa haluamansa alkoholijuoman ruuan kanssa, eikä kuskia tarvinnut arpoa.Ilta jatkuu venytellen, saunassa ehdimme poiketa jo ennen päivällistä. Vaikkakin lumitilanne täällä on hieman heikko, tulen varmasti hiihtämään ja laskettelemaan paljon. Kylpylä on ihan vieressä, ja sinne aion myös piipahtaa. Selvittelyn alla on kuntosalin tilanne, mutta eiköhän sellainen jostain treenaajalle löydy.

Totuus lumitilanteesta on tässä :)
Yksi ihan paras asia tästä myöhäisestä lumilomasta on se, että kaupoissa on reilut alennukset. Ostin tänään viisi vuotta harkinnassa olleen kypärän lautailuun. Normaalihintaisena 139e maksanut kypärä oli aika naurettavan hintainen 70% alennuksen jälkeen. Ihana, ilmastoinnin säätömahdollisuudella varustettu, kermanvaalea kypärä meni heti päähän ja loppupäivän laskut olivat asteen turvallisempia. Hypistelin myös Roxyn vaatteita, joista saa 50% alen, mutta todettiin että tästä rinteen vierestä pääsee rinteen shoppiin shoppaamaan koska vaan :)

ps. Kaikki tämän jutun kuvat on otettu Chalettimme parvekkeelta. Eikö olekin ihanan lähellä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti